• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

21 Ekim İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı

Serkan Kala

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Temmuz 2009
21 ekimde yapılacak olan sınava girecek olan arkadaşlar var mıdır? Yeni yasa sınavı nasıl etkiler, sorular geçen sınavdan daha mı zor olur? bu konuyla ilgili herhangi bir bilgisi,görüşü olan yada duyum alan arkadaşlar bizimle paylaşabilirse sevinirim. şimdiden teşekkürler...
 
Bende gireceğim sınava nasipse 21 i olması kötü olmuş bana. Peş peşe sınavlar olacak benim için.
Kolay olur (inşallah) gibi geliyor bana :)
 
6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu çıkacak mı diye ısrarla sormustuk Eğitim kurumumuza ama onlar bu kanundan sorumlu olmadığımızı söylediler. :)
 
Ben belgemi aldıktan sonra eğitim kurumumdaki hocalarla görüştüğümde bu sınav için Mayıs sınavından biraz daha zor olacağını ama geçen Aralık sınavı kadar kesinlikle zor olmayacağını düşündüklerini söylemişlerdi.Hepinize başarılar,kazasız günler arkadaşlar;)
 
@Tuğba COŞKUN
tuğba hanım özellikle eğitimde bu soru soruldu yeni yasadan soru gelir mi diye ? eğitmenlerin söylediği şey, soruların önceki sınavda sorulan sorularla beraber hazırlandığı ve kesinlikle soru gelmeyeceği söylediler ama dediğiniz gibi bu işi yapacaksak herşeyden haberdar olmak gerekir.
 
Açıkçası eğitimciler ne soru çıkacağını bilselerdi net olarak, Temmuz 2011 tarihinden sonra olan sınavda girenlerin %70 i kalmazdı ...
 
Arkadaşlar öngörüsü olan var mı? Bana da zor sorulacak dediler ama bilmiyorum kanunun çıkmasından dolayı isg uzmanı açığını kapatma amacıyla sorular daha kolay gelir mi diye düşünmüyor değilim...
Özellikle 24 Aralık'taki sorulara bakıyorum o kadar saçma sorular var ki..
 
Üst