• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 21 Eylül 2019 CMNET Eskişehir Buluşması...

Merhaba Arkadaşlar,

İzmit, Çorlu, Adana,Ankara,Bursa,Gaziantep ve İzmir buluşmalarından sonra Eskişehir'de çevre mühendisleri buluşması olacaktır. Buluşmamız 21.09.2019 tarihinde saat 16.00'da gerçekleşecektir. Buluşmayı @Ece Özcan arkadaşımız organize etmektedir. Siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Gelmek isteyenler isimlerini bana yazdırabilirler.

Not: Ece Özcan arkadaşımız mekan için yer bakmaktadır ve belli olunca buradan paylaşılacaktır.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Arkadaşlar Merhaba,

Eskişehir buluşması Passage Cafe mekanında yapılacaktır. Siz değerli meslektaşlarımızın katılımından mutluluk duyarız. Katılmak isteyen arkadaşlarımız isimlerini bana yazdırabilirler. :)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Etkinlik tarihi süper olmuş :) Let's Do It ile aynı gün. Ben katılamayacağım ama Eskişehir'de olan arkadaşlar belki düşünebilir.

1567402440458.png
 

Ekli dosyalar

  • 1567402406287.png
    1567402406287.png
    166 KB · Görüntüleme: 16
Büşra merhaba, buluşmayı düzenleyen Ece Hanım bu kapsamda birşeyler yapacak. 21 eylülde yaparsak çok güzel olur dediğin gibi.?
 
Arkadaşlar merhaba, Eskişehir buluşmasına son 2 gün kaldı. :) Herkesi bekleriz. Kapımız açık :)
 
Olgaç Bey merhaba,ben cumartesi çalışıyorum da buluşma saat kaçta gerçekleşecek acaba ?
 
Elif Hanım Merhaba, saat 16.00'da başlayacak ve akşam tahmini saat 22.00'a kadar sürer. Gelmenizden memnuniyet duyarız. :)
 
Üst