• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 22 Haziran 2019 CMNet Ankara Buluşması

Merhaba Arkadaşlar,

İzmit, Çorlu ve Adana buluşmalarından sonra artık CMNET Ankara buluşması için de vaktin geldiğini düşünüyorum.

Buluşma, herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, Kızılay Meydanında Roxanne Cafe'de yapılacaktır. Roxanne Cafe nerede derseniz:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Tarih olarak da 22 Haziran tarihine oy birliği ile karar vermiş bulunmaktayız.

Buluşmamız saat 16:00'da gerçekleşecektir.

Olgaç arkadaşımız diyor ki: Ankara buluşması için Whatsap grubu oluşturduk. Gruba katılmak isteyenler aşağıda link bulunmaktadır:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Not: Mesajları birleştirelim derken Olgaç'ın mesajı iç ettik :D
Not 2: Araba ile gelecek arkadaşlara önerim kızılaya değil civar yerlere (maltepe, demirtepe, kolej, kurtuluş, tren garı, sıhhiye, ulus, ankamall vb) parketmeleri ve metro ile kızılaya geçmeleridir.
 
Son düzenleme:
Muratım eğer cumartesi olursa ben cuma günü Konya'ya yanına gelirim ve eğer iznin olursa sende 1 gün kalırım. :)
 
Hemen bir anket yapın katılıma göre hareket edilir sizde düzenleyenilirsiniz??
 
@Esra G.Ö. İzmir yetkililerimiz eridiler ? Bu sorumluluğu almak isteyenleri dört gözle bekleriz.
 
Selamlar herkese. Ankara buluşması için güzel bir zamanlama olacaktır kesinlikle ancak önerim kızılay haricinde bir yer olma ihtimali olur mu? Lakin tunalı, cinnah gibi daha güzel yerler olur diye düşünüyorum ;)
 
Araçla gelecek arkadaşlar için daha kolay olacaktır haklısınız. Ancak ben o bölgelerdeki mekanları bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız neden olmasın:)
 
yani evet her mekanın araç park sorunu olabilir. belki gelecek olanlar için nasıl bir yol izlenir ona bakarız. kızılay daha merkezi kalacak bu durumda.
 
Üst