• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

29.09.2019 Tarihli Mersin Çevre Mühendisleri Buluşması Özet Bildirisi

FERHAT ELÇİ

Haberci Grup Lideri
Yönetim Grubu
Haberci Grubu
Katılım
21 Ekim 2019
Şehir
Kayseri
Firma
yok
Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere 29.09.2019 tarihinde Mersin Çevre Mühendisleri buluşması düzenlendi ilgili buluşmada hem mesleki açıdan olumlu ve olumsuz gelişmeleri , süre gelen çevre görevlisi belgesi hakkında görüşler , daha iyi neler yapılabilir , ve bölge de ki odalarımızın ve temsilciliklerimizin faaliyetleri artı ve eksi yanları hakkında gerekli olumlu ve olumsuz eleştiriler yapılmış olup mühendis arkadaşlarımızın fikir ve beyanlarını sunmaları konusunda güzel bir birliktelik olmuştur katılan Danışmanlık , Geri dönüşüm, Laboratuvar, Kamudan kurumlarından gelen ve bütün katılım gösteren Çevre Mühendisi arkadaşlar arasında güzel bir sıcak sohbet ve mesleki dayanışma gösterildi hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum bunların devamı için HEP BİRLİKTE OLMALIYIZ ....

Toplantıda konuşulanlar not alındı ve bildiri hazırlanmıştır ...
 

Ekli dosyalar

  • MERSİN ÇEVRE MÜHENDİSLERİ BULUŞMASI ÖZET BİLDİRİ.pdf
    185.2 KB · Görüntüleme: 52
Üst