• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sempozyum 3. MELBES (Merkezi Laboratuvar Belirleme Sistemi) Çalıştayı 12-13 Temmuz 2021

Meltem K.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ocak 2020
Şehir
Ankara
Firma
İLBANK A.Ş.
Merhabalar,

"2 yılı aşkın süredir yürütülmekte olan MELBES Sistemi’nde, 2 Yıllık Uygulama Süreci yanında, İş Dağıtım Algoritmasının hesaplanmasında kullanılan Kriterlerin Değerlendirilmesi amacıyla, Yetkili Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarları, Çevre Mevzuatına tabi Sektör Temsilcileri ve Çevre Danışmanlık firma temsilcilerinin katılımıyla 3. MELBES Çalıştay’ı gerçekleştirilecektir.

Çalıştaya, sistemin paydaşları olan Yetkili Çevre Laboratuvarları, Sektör Temsilcileri ve Çevre Danışmanlık firma temsilcilerinin katılım sağlaması önem arz etmekte olup, tüm yetkili laboratuvarlardan 1 (bir) temsilcinin katılması zorunludur."

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Yeni duyuru eklenmiş:


"Sayın İlgili;

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde, 28-29 Eylül 2021 tarihleri arasında Green Park Otel Çukurambar/ANKARA’da Merkezi Laboratuvar Belirleme Sistemi (MELBES) Çalıştayı düzenlenecektir.

Katılımcılar 2.750 TL (KDV dâhil) katılım bedelini Türkiye Çevre Koruma Vakfı İktisadi İşletmesi adına T.C. Ziraat bankası Ankara Ümitköy Şubesi İBAN: TR 39 0001 0016 7152 1264 1250 45 no’lu hesaba yatırdıktan sonra,27 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru.tucev.org sitesinden kayıt formunu doldurarak sistem üzerinden kayıt yaptırabilirler.(Bu ücret mukabilinde öğle yemek- coffe break (2 gün) ve sarf malzemeleri, organizasyon tarafından karşılanacaktır.) Çalıştay 28 Eylül 2021 tarihinde saat 09:30’da başlayacak olup, 29 Eylül 2021 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir.

Çalıştaya, sistemin paydaşları olan Yetkili Çevre Laboratuvarları, Sektör Temsilcileri ve Çevre Danışmanlık firma temsilcilerinin katılım sağlaması önem arz etmekte olup, tüm yetkili laboratuvarlardan en az 1 (bir) temsilcinin katılması zorunludur.

Kayıtlar
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden yapılacaktır katılımcı sisteme giriş yaparak kayıt oluşturmakla mükelleftir.

Tüm ilgililere önemle duyurulur."

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst