• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

3 milyon liralık kpss vurgunu

Elif Kütahya Önal

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Mayıs 2011
3 milyon liralık KPSS vurgunu


'Joker' diye adlandırdığı kişileri para karşılığı başkalarının yerine ÖSYM sınavlarına sokan terör örgütü KCK bağlantılı çetenin, bu yöntemle 3 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürüldü.

Ekli dosyayı görüntüle 11457

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bağlantılı bir çetenin sınav usulsüzlükleriyle 3 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edildi. Polis,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumunun yapıldığı Cumartesi günü düğmeye basmış ve KCK tarafından organize edilen bir çeteye baskın düzenlemişti.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ve
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
'in de aralarında olduğu 8 ilde düzenlenen operasyonda, 40 kişi gözaltına alınmıştı. Çetenin 'joker' diye adlandırdığı terör örgütü sempatizanı kişileri, sınava sokup kazanma garantisi karşılığında 20 bin lira aldığı ortaya çıkmıştı. Aralarında araştırma görevlilerinin de bulunduğu zanlıların, İzmir Emniyeti'ndeki sorguları devam ediyor.

Aynı zamanda KCK üyesi de olan çete liderinin banka hesaplarında sahtecilikten elde edilmiş 3 milyon lira olduğu ileri sürüldü. Polis, çetenin bu yöntemle devlet dairelerine yerleştirdiği kişileri de belirlemeye çalışıyor.





20 bin liran varsa Kpss garanti! Acaba 20.000 TL ye sahip olsam verir miydim orası muamma...
 
@Elif Kütahya Önal


İleri sürüldü tarzı habercilik. Ama kimse KPSS Sorularının dağıtıldığı dersaneleri ÖSym içindeki köstebek sistemini vs. sorgulamıyor, Varsa yoksa kıl tüy aranıyor sınıflara girişlerde. Esas vurgun göz göre göre yapılıyor da kimsenin sesi çıkmıyor ya ben ona yanıyorum.
 
Evet başımda ki şalın iğnesine kadar taktılar sınava girişte ama gözetmenlere hiç bakmadılar
-üzerinizde bişi var mı?
-hayır yok
-geçin
:D zaten artık bizim için kpss tamamen karmaşa... İl müdürlükleri nasıl olsa kendileri sınavla alıyor dimi ne gerek var kpss'ye.....:islik:
 
Üst