• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 31 Ağustos 2014 Antalya kahvaltı buluşması

Böyle bir organizasyonda meslektaşlarımla olmaktan mutluluk duyarımm:hhhhhh::huhuu: tarih ve yer seçimi de güzel olmuş ellerinize sağlık :harika::)
(Bu arada 24 Ağustosta ablamın düğünü var tüm CMNet üyelerini beklerim..:hhhhhh::D;):komik:)
 
@Elif İlkem İnci

Antalya' da yer alan üyelerimiz ve/veya o tarihte Antalya' da olabilecek arkadaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.
 
Katılımcı sayımız 4 görünüyor neden acaba??? Cidden Antalyada olan üye sayısımız mı az yoksa gelmek mi istemiyor kimse???
 
@Emine Erdem
herkese yakın olacak şekilde yapsak ve benim bir fikrim var çadır alıp 2-3 gün kamp yapalım olmazmı
 
@Olgaç Sürmelihindi
Valla biz daha 2-3 saatlik kahvaltıya ikna edemedik... Değil ki 2-3 günlük kamp..
Şaka biryana gerçekten kamp olayından zevk alan arkadaşların katılımı ile güzel bir organizasyon yapabilirsiniz
 
@Emine Erdem
kısmet olursa yapalım hep beraber. herkes farklı şehirde zor oluyor.
 
@Olgaç Sürmelihindi

organizasyonu yapabilirseniz katılım sağlamaya çalışırız ama yoğun iş temposunda arkadaşların ortak zaman ayrıması zor gibi görünüyor. :S
 
@Can Avşar
aslında herkesin yıllık izin alacağı tarih belirlenir ortak olarak ve herkes 1 hafta izin alsa olabilir.:)
 
@sergen yılmaz
Buyrun gelin... Ne güzel katılımcı sayımız artıyor . Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz...eşler,arkadaşlar ile birlikte katılım sağlaya bilirsiniz..
 
Kamp olayı çok daha zor olur kahvaltıdan. Bir 3-4 samimi arkadaş denk gelip de yapamadık onu, kaldı ki birbirini iyi tanımayan insanların izinlerini aynı zaman dilimine getireceği bir kaç gün gerekir. Talep olursa yapılabilir tabi belki ama öncelikle kahvaltıyı hâlletmek gerek. :)
Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler. Fotoğrafları bekliyoruz.
 
@sergen yılmaz

Katılmanıza çok seviniriz arkadaşlar.. Ayrıca Gül Hanım' a lütfen selamlarımı iletiniz. Kendisi çok değerli ve örnek aldığım birisidir ;)
 
ÇMO Antalya Şubesine bugün buluşma hk. mail atacağım, bilginize arkadaşlar.. Ama hala katılımcı sayımız az diye düşünüyorum... Lütfen kararsız kalan arkadaşları da bekliyoruz...
 
Üst