• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

7 eğitim 7 sertifika

envercigsar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Aralık 2011
ŞLETMELER VE ÇALIŞANLAR İÇİN ISO KALİTE
YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ’NİN ÖNEMİ
Bugün insan yaşamının her alanında standartlar kullanılmaktadır. Kullanılan bu standartlar yaşam kalitesini yükseltmekte, ürünlerin emniyetini,can ve mal güvenliğini sağlayıcı bir şekilde üretilerek piyasaya arzını sağlamaktadır.Günümüzde standartlar geçmişte hiçbir zaman olmadığı kadar önem kazanmıştır. Standartlar, basitten karmaşığa,en küçükten en büyüğe, yöreselden küresele her türlü ürün ve hizmete damgasını vurmaktadır.Küresel tedarik zincirinin bel kemiğini ise yine standartlar oluşturmaktadır.
Uluslar arası standardizasyon kuruluşları,iş dünyasının,devletlerin ve toplumların karşılaştığı teknik ve ekonomik güçlükleri aşmak için çözümler üreterek bu çözümleri standart olarak yayınlamakta ve bu standartlar kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Standartlar, Tedarikçi-Müşteri arasındaki bağlantıların her yerde tek tip haline gelmesini sağlayarak ticaretin daha hızlı,emniyetli ve ekonomik olmasını sağlamaktadır.
Standartlar çözüm getirir,insanları ve dünyayı birbirine bağlar.
Uluslar arası standardizasyon,işletmeler açısından ne kadar önemli ise bünyelerinde bu konularda eğitim almış ve bilgili personeller bulundurmaları da bir o kadar önemli ve gereklidir.Bu gerekliliği yerine getirebilmek açısından belirli dönemlerde eğitim programları hazırlayarak personellerinin daha da kalifiye ve uluslar arası standartlara uygun hale gelmelerini sağlamalıdırlar.
Çalışanlar açısından da bu eğitimleri almak çok önemlidir.Sadece diploma veya İngilizce bilgisiyle iş bulmanın imkansız hale geldiği günümüzde iş verenlerin beklentileri de bu yönde artmıştır.Uluslar arası standartlar (ISO) hakkında bilgisi olan kişiler,işverenler tarafından tercih nedeni olmaktadırlar. Çalışılan işletmelerde de kariyer sahibi olmak ve bu kariyeri ilerletebilmek için de bu eğitimleri almak çok önem arz etmektedir.
Eğitimlerimiz sonucunda katılımcılara :
- Stratejik Yönetim
- ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi
- ISO 9001:2008 İç Tetkikçi
- OHSAS 18001 İş Sağlığı Ve Güvenliği
- ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
- ISO 22001 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
- Entegre Yönetim Sistemi
Konularında eğitim ve bu konularda bilgi ve yeterliliğe sahip olduklarını belgeleyebilecekleri uluslar arası geçerliliğe sahip Eğitim Sertifikaları verilecektir.
eğitim: tüm iller(20 kişi iseniz iliniz e gelelim 20 Kişi değiliz diyorsanız eğitim cd ve sertifakalarınızı adresinize yollayalım)
mail:envercigsar@gmail.com
tel:05393757526
fiyat:350tl
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
arkadaşlar siz bu egitimler hakkında ne düşünüyorsunuz ???
bide ilanı yapan arkadaşa bi sorum olacak bu alacagımız sertifika yetkili bi kuruluştanmı?
 
Üst