• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 7. Kıta - 16. İstanbul Bienali

Herkese Merhabalar Arkadaşlar ,

Günümüzde büyük boyutlara ulaşmış olan plastik atık sorununu günümüz medyasında son günlerde görmüş olduğunuz 7. kıta reklam filmi ile dikkatinizi daha fazla çektiğini düşünüyorum.

Bu nedenle bu konu ile ilgili birkaç bilgilendirme yapmak istedim :)

Aşağıda son zamanlarda bana göre yapılmış harika bir etkinlik olan İstanbul bienali için çekilmiş olan reklam filmini izleyebilirsiniz .


Ayrıca youtube mecrasında severek takip ettiğim ve sizlere de önerdiğim Barış Özcan adlı kullanıcının bu konu ile ilgili olan videosunu da izleyebilirsiniz.


Pasifik Okyanusu'nda Türkiye'nin 5 katı büyüklüğündeki alanda ne var? YEDİNCİ KITA temalı 16. İstanbul Bienali MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, Pera Müzesi ve Büyükada'da gerçekleşecek ve tüm bu mekânlarda 10 Kasım'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilir. Ücretsiz davetiye için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sitesinde başvuru formunu dolduran sanatseverlere sergi mekânlarına girişlerini sağlayacak bir karekod gönderilecek. Sanatseverler karekodlu davetiyelerinin bir çıktısıyla ya da telefon ekranlarındaki dijital karekodu mekân girişlerindeki okuyuculara taratarak sergi mekânlarına giriş yapabilecek.


16. İSTANBUL BİENALİ

davetiye için :
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


İyi Günler :)

Yukarıda belirttiğim bir anket var bununla ilgili sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum :)
 
Üst