• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

80'lerin sonu 90'ların başında çocuk olmak

Şimdilerde bakıyorum da He-Man'in gezegen harbi malmış arkadaş. He-Man ile Prince Adams nasıl ayırt edilemez abi. Adam resmen üstündeki body'yi çıkarıyor.

O alemin delikanlısı İskeletor'a da selamlar.

Tabi bir de şu var:
he-man-in-abisi-çetin_185368.jpg
 
2 gün gelmedim neler olmuş yahu :) Çocukluğuma gittim resmen paylaşımları görünce :) Ne çabuk geçmiş zaman arkadaş.. Hangi ara bütün bunların hepsini yaşadık?.. Sanki dün gibiler.. Ben de her duyduğum müziği özellikle Süper Babayı flüt ve orgumla çalardım :)))
 
@CMNet Okuru
Radyolarda televizyonda çıkması için az beklemedik şimdi düşünüyorum da bide ne kadar radyo dinlerdim kocaman kaset çaların frekansını bulacağım diye canım çıkardı radyodan kasede çekmeye çalışırdım şimdi her şeyde radyo var ama ben dinlemiyorum :kötü:
 
SPORCU~1.JPG
Türk çocuğunun futbolcuya olan aşkını gören bir garip firma bu fırsatı değerlendirdi ve içinden sakız çıkan sporcu kartları üretti. Agustine Okocha'dan, Yordan Letchkov'a, Fenerbahçe formalı Feyyaz Uçar'dan, Gocha Cemarauli'ye nice efsaneler geçti o kolpa kartlardan. Bu kartların içinden bir tane de ufacık çıkartma çıkar ve çıkartma albümünü tamamlayınca bisiklet almaya hak kazanılırdı. Tabi yapımcı şirket bunun da önlemini almış: Şimdiye kadar hiç kimseye Moldovan çıkartması çıkmadı, dolayısıyla kimse bisiklet alamadı.(Ben aldım diyen varsa Moldovan'ı göstersin inanayım.) Bir de Fenerbahçeli Oğuz yüzünden kaçırmıştım.Oğuzu gördükçe söverim şimdi.
 
zorlu ikili.jpg

Dempsey and Makepeace , ilkokulda teneffüslerde dempsey makepeace'cilik oynardık:)

hayat ağacı.jpg

Hayat ağacı, Sam whitmore ve komiser kyle masters

yalan rüzgarı.jpg

Yalan rüzgarı (hiç bitmeyen dizi) Victor newman ve haremi:)

gazoz kapağı.jpg
Vee tabii ki sarelle'nin plastik kapağı içine cam macunu doldurup gazoz kapağı vurmaca oyunu...
 
ya çok güldüm bu forumu baştan sona okurken hepsine katılıyorum. gerçekten farklı yerlerde de olsak aslında hepimiz aynı şeylerle gülüp eglenmişim. ( burada hatırlamadıgım tek şey bi arkadaşın paylaştıgı kola :) )
 
Üst