• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

a² Yurt Dışı Eğitim Fuarları (İstanbul)

Murat Erdem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2008
http://www.akare.com.tr/wp-content/themes/akare/images/logo.png
AKARE FUARLARI

Dünyanın saygın okulları ayağınıza geliyor!

2001 yılından beri dünyanın saygın okullarını gençlerle buluşturan “Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları” 5 şehirde gerçekleştireceği Türkiye’nin en büyük eğitim organizasyonu ile farklı ülkelerden üniversite, sertifika ve dil okullarını bir araya getiriyor.
Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen
“Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları” 10-19 Nisan tarihleri arasında Gaziantep, Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da gerçekleşecek. Farklı ülkelerden, 100′den fazla okulun katılacağı Akare Yurdışı Eğitim Fuarları sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler doğrudan bilgi almanın rahatlığına ve okulların kayıt yetkilisi ile yüz yüze görüşmenin avantajına sahip olacak.
Özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarlarda üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları”na giriş ücretsiz.
Fuara katılanlara ücretsiz seminer imkanı

Yüz yüze görüşmelerin yapıldığı fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminer programlarında ise uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak.
25 Kişiye Yurtdışı Eğitim Bursu ve Yüzlerce Kişiye Sürpriz Hediyeler!

Yıllardır Türkiye’deki en büyük ve kapsamlı yurtdışı eğitim organizasyonu gerçekleştiren Akare Fuarcılık, fuar ziyaretçilerinden 50 kişiye 1 aylık dil eğitimi bursu veriyor. Bütün bu imkanlardan ve diğer sürprizlerden faydalanabilmek için tek yapılması gereken ise
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

adresinden online davetiye alıp, fuara gelmek.
Fuar Takvimi/ Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları

TarihYerSaat
10 Nisan, Salı Gaziantep – Novotel 12:00 –17:00
12 Nisan, Perşembe Ankara – Sheraton Otel 12:00 –17:00
14-15 Nisan, Cumartesi-Pazar İstanbul – Hilton Otel 12:00 –17:00
17 Nisan, Salı İzmir – Hilton Otel 12:00 –17:00
19 Nisan, Perşembe Bursa – Kervansaray Termal Otel 12:00 –17:00
Giriş ücretsizdir.
Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçilerin bilgi alabileceği konular :

  • Lisans Porgramları
  • Yüksek Lisans Programları
  • Dil kursları
  • Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
  • MBA Programları
  • Doktora Programları
  • İş İngilizcesİ
  • Sınav Hazırlık Kursları: TOEFL, IELTS, GRE
  • Lise Eğitimi
  • Yaz Okulları, Staj Programları

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst