• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

AAT - Tesis Sorumlu Eğitim Videoları ve Dökümanlar Hk.

Fatih Koçak

Etkinlik Grup Lideri
Yönetim Grubu
Etkinlik Grubu
Katılım
5 Ocak 2016
Şehir
Kocaeli
Firma
Fernas İnşaat A.Ş.
Arkadaşlar Merhaba ,

Halihazırda çoğu arkadaşımızın katılmış olduğu eğitimlerde bulunan Videoları ve PDF Dökümanları (A grubu dökümanları sınıflara göre ayırılmış bir şekilde ) bu başlık altında tüm meslektaşlarımızın yararlanması için ve güzel bir döküman havuzu olması için konuyu editleyerek paylaşacağız.

İlgilenen arkadaşların konuyu takipte kalması yeterlidir.

Konu ile ilgili video ve pdflerin paylaşımında yardım ve emeklerinden dolayı @Cem Yılmaz ve Burak Gül arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim :)

İlgili videolarda tek bir link iletilmiştir. A grubu videoları aşağıda iletilen programa göre tümünü kapsadığından dolayı program baz alınarak ilgili grubun videosunu ayrı ayrı indirebilirsiniz.

Not: Eksik veya sorunlu videolar için konu başlığı altında iletebilirsiniz.

Evsel
Evsel Modüller Videosu
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Endüstriyel
Endüstriyel Modüller Videosu
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
1607086751761.png

1607086658674.png
 
Son düzenleme:
soruları ve cevapları tamanlayan oldu mu
 

Ekli dosyalar

  • Endüstriyel Grupların Değerlendirme Soruları.rar
    2.2 MB · Görüntüleme: 842
Telefonunuza uygulamayi indirin. AAT diye arama yapip linki bulabilirsiniz
 
2021 başvuruları ne zaman olur? İş güç nedeniyle başvuramadık, üstüne ücreti de olur bu işin.
 
Bugün Telegram grubunda bu sınavla ilgili Bakanlık yetkililerinin de müdahil olduğu ciddi tartışmalar yaşandı. Ben dahil bir çok arkadaş, bu eğitimin Çevre Mühendisleri için gereksiz olduğu konusunda hem fikir olduk. Hatta, @Fatih Koçak bey bu hususta toplu hareket ederek bir itiraz hareketi başlatılabileceği üzerinde durdu. Sonuç olarak, Çevre Mühendislerinin büyük bir çoğunluğu bu tarz eğitimlerden, birinin bitip diğerinin başlamasından, bir sonraki dönemde başka bir yeterlilik belgesi alınması zorunluluğu doğabileceğinden ciddi anlamda şikayetçi. Ancak itirazlarını nasıl dile getireceğini ya bilmiyor ya da birlik olunamadığı için yapılacak itirazın ses getiremeyeceğine inanıyor.
Bugün Telegram grubunda yaşananlar umarım bir kıvılcım olur ve giderek büyür. Gerçek anlamda birlik olunarak hareket edilip yapılması gerekenler yapılır. Artık ciddi anlamda bir yerlerden başlamak gerek...
 
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sancar@sancar eğitimleri almadım sınavlara girmiyorum yani bu benim kendi tepkim. Ama sabahtan beri grup konuşmalarını okuyorum bir sürü tartışmalar oluyor. Haksızlığa uğrayanlar , haksızlığa uğrayanların yanında olanlar, bir şeyler değişsin diye uğraşanlar var ama bakıyorum çoğunluk hala sınav tamamlayıp belge alma derdinde tabi bu da diretiliyor. Bunlara karşın bende birlik olunup bir şey yapılamayacağı düşüncesindeyim. Keşke bir şeyleri değiştirebilsek...
 
Son düzenleme:
gamzeboztepeBüyük çoğunluk kelimesinden sonra size kesinlikle katılmıyorum. Herkes bir şeyleri koşturuyor işte. Neden sözlerimiz hep diğerlerini ezerek çıkıyor ağzımızdan? Belge alma derdi ne demek arkadaşlar? Kendi içimizde, biz bize, kendi kendimize kuracağımız en iyi cümle bu veya buna benzer şeyler mi olmalı?
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
SinioriHiç bu yönden bakmadığım için işin hukuki boyutunu bilemiyorum. Vatandaşlık hakkı sonuçta, kimse neden açtın diyemez. Eğer sizin açınızdan pozitif sonuçlanırsa hukuki açıdan emsal teşkil edebilir. "Vakit kaybı, açsan ne olur?" gibi benzer şeyler söyleyenlere aldırmadan açılmalı. İnşallah olumlu sonuçlanır da böyle saçma sapan belgeyle, yeterlilik vs. şeylerle uğraşmamıza gerek kalmaz. Zaten Çevre Mühendisliğinin ülkedeki gerçeği ortada, bir de kılı kırk yaran Çevre(!) ve Şehircilik Bakanlığının zembille inme yeterlilikleriyle uğraşıyoruz.
 
Az önce D grubu sınavına girdim. test sınavda şıkları kaydıran şaşkın öğrenci misali soruları kaydırmışlar C şıkkı yerinde soru var A ve B şıkkı bir önce ki sorunun şıkları D ve E şıkkı da C şıkkında yazılan soruların şıkları bütün hepsini C şıkkı yanı soruları işaretledim..
 
Süre yetmiyor. Şıklar kaydırılmış neredeyse hepsi. Çok kötü bi sınavdı. Telegram grubu güzel bir çözümdü. Bakanlığın girememesi için whatsapp ta düşünülebilir
 
arkadaşlar çok yoğun olarak bu platformu kullanmasam da bu kadar saçma bir olay görmedim.
Çevre Yönetim Hizmeti Belgesi gibi saçma bir belge tamam ama bu nedir yahu?? eğitim en başından saçma, ÇMO son güne kadar çok faal olmadı gördüğüm, buna itirazların tebliğ çıktığı anda olması gerekli idi son dakikaya kadar beklenmemeliydi.
LinkedIn de ÇMO istanbul eğitime ne diyoruz diye söyleşi yapıyor..... :-) gülüyorum sadece
evet belge almak için sınava girdim geçer miyim pek bilmiyorum sanki lisanstaki vize final gibi idi...
Danışmanlığı bırakarak freelance iş peşinde koşmaya karar veren bir çevre yük. mühendisiyim.

BU EĞİTİM, NOTLAR, VİDEOLAR, SINAV HEPSİ SAÇMA BİR SİSTEM.... tek başımıza bir şey yapamayacağımız gibi zaten sınav geçiş oranının çok yüksek olacağını düşünmüyorum.
Odalar da çok tepkisiz kaldılar bu duruma.

Artık bizde moda, veterinerlik vb. gibi diğer alanlara girelim daha kolay hayatımızı sürdürelim
 
Üst