• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

açıköğretimde hangi bölümü seçmeliyim?

Kübra E.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Ocak 2015
Şehir
İstanbul
Firma
HSEQ
merhabalar bölümümde 2.senemdeyim, açıköğretimden de faydalanmak istiyorum. fakat şu üç bölüm hakkında yorum ve bilgi almak istiyorum faydalarına ben karar veremedim :)

1.çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
2.işletme
3.yerel yönetimler(önlisans)

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Cevap: açıköğretimde hangi bölümü seçmeliyim?

Ben olsaydım işletme okurdum.Hatta okuyacaktım ama çift anadal yapıyordum gerçi onu da bazı sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım.Neyse konumuza dönelim adı üzerinde 'işletme' ,size bakış açısı kazandırır.Özellikle fabrikalarda danışmanlık şirketlerinde iş sahibi olursanız bunun size getirisi olabilir.
 
Cevap: açıköğretimde hangi bölümü seçmeliyim?

teşekkür ederim böylelikle işletmeye karar verdim özellikle danışmanlık firmaları için :)
 
Cevap: açıköğretimde hangi bölümü seçmeliyim?

Ben senin gibi 2 sınıfta aöf ye başladım işletme okudum evet iki lisans mezunu oldum ama şimdiye kadar pek artısını gördüğümü söyleyemem evet cv ne bakıldığında güzel ama............. şimdilerde işletme yüksek lisansı düşünüyorum hatta kabulde edildim ama kesin kayıt için bekliyorum belkide 4 yıl zaman ayırıp okuduğum işletme bölümü gibi bi artısını görmemekten korkuyorumdur:) son olarak şimdiki aklım olsa 4yıl okuyacağıma 2yıl yükseğini yaparım.
Başarılar...
 
Üst