• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Acil Müdahale Planı

  • Konuyu başlatan sedatbilgin54
  • Başlangıç tarihi
S

sedatbilgin54

Arkadaşlar acil müdahale planını hangi tesisler hazırlamak zorunda . ek1 ve ek2 ye giren bütün tesisler acil durum planı hazırlamak zorundamı.
 
iyi günler
toplama ve ayırma tesisinde göreve başladım. ben yeni mezun olduğum için bu konularda cok bilgim yok. geçici faaliyet belgesi için acil durum / müdahele planı hazırlanması gerekiyor. itfaiye raporunu haftaya alıcaz. onun haricinde benımde bole bı plan hazırlamam gerekiyomu yoksa sadece ıtfaıye raporu yeterlı olurmu bilgisi olan varsa bana yardımcı olabılırmı.tesiste tek çevre görevlısı benım o yuzden yardımlarınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkur edrım
 
bide bizim tesiste kımyasal yok ambalaj toplama ve ayırma tesisi oldugu için. bu verdiğiniz belgeden kımyasal madde dokulmesı kısmını cıkarmam gerekır herhalde demı
 
ambalaj atıkları geri dönüşümü için acil durum / müdahele planının bir formatı var mı yukarıda paylaşılan el kitabı belirli bir formata göre mi hazırlanmış ?
 
Tehlikeli atık taşıma aracı için acil durum planı hazırlamam gerekiyor. Elinde örnek olan var mıdır?
 
@Ezgi Karabulut
Gerçi yazalı 2 yıla yaklaşmış ama çıkarılmamalıydı..Hangi tesis veya sanayi işletmesi olursa olsun kimyasallarla karşılaşılır ve çalışılır..Mesela makina yağı, motor yağı vs bir kimyasaldır ve mutlaka sizde de vardır. Ben de tat'tayım ve mesajınızı forumda bilgi edinmek için kurcalarken okudum başkalarıda mutlaka okur ve okumuştur bunun için yazayım dedim..Sizde zaten arada bir revize ediyorsunuzdur planınızı.. Hayırlı akşamlar.
 
atık taşıma lisansı olan firma için acil durum planı hazırlamam gerekli elinde örnek olan varmı
 
Üst