• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Acil yardım ileir biyolojik arıtma prosesleri

pixie

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Aralık 2011
Arkadaşlar merhaba,atıksuların arıtılması dersi kapsamında hazırlamaya çalıştığım projeyle ilgili olarak ileri biyolojik arıtma ünitesi koymak istiorum,evsel atıksu arıtımı yapıyorum,bardenpho prosesini yada A2O prosesini düşünüyorum ancak tasarımını yapmak için hesaplamalara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
 
Öncelikle acil olan hiçbir mesaja yardım etme taraftarı değilim. Nedense sıkışınca yardım istemek geliyor aklına insanların.

Linkte Design Manual Phosphorus Removal adlı döküman var EPA 'nın. Bardenpho prosesiyle ilgili bazı hesaplamalar var ama ne kadar işinize yarar emin değilim. Kontrol edin işinize yaramazsa bakalım tekrar..

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst