• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aged: türkiye'nin yeni yetkilendirilmiş kuruluşu

serhanmaden

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mart 2011
Şehir
İstanbul
Firma
SADAM
Değerli sektör paydaşları;
24.08.2011 tarih ve 28035 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü (AAK) Yönetmeliği çerçevesinde Atık Kağıt ve Geridönüşümcüler Derneği'nin Yetkilendirilmiş Kuruluş olma başvurusu olumlu yönde değerlendirilmiş ve derneğimiz yetki almaya hak kazanmıştır.
Türkiye'nin kağıt karton ve ahşap belgelendirmesi konusunda faaliyet yürütecek yeni yetkilendirilmiş kuruluşu olarak atık geri kazanımını artırıcı faaliyetlerde bulunmak ve mevcut geri dönüşebilen ambalaj atıklarını en iyi şekilde değerlendirmek en büyük hedeflerimizdir.

http://www.a-ged.org.tr/images/icerik/814cd5d0868cb73c58bf1fbf015ee869.png
Kuruluşumuzun geri kazanım ve geri dönüşüm sektörüne yeni bir soluk getirmesini diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
info@a-ged.org.tr

Yetkilendirilmiş Kuruluş Nedir?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yetkilendirilmiş Kuruluş (YK); 24.08.2011 tarih ve 28035 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği (AAKY)” esas alınarak kâr amacı gütmeden işletilen; amacı geri-dönüşebilen ambalaj atıklarının piyasaya sürenler (PS) adına geri-kazanım belgelendirme işlemlerini gerçekleştirmek, böylece geri kazanım oranlarını mümkün olduğunca yukarı çekmek olan kuruluştur. PS’ler adına belgelendirme işlemi; toplama ayırma tesisleri (TAT) ile ve sözkonusu TAT’ların anlaştığı belediyeler ile protokol imzalayarak gerçekleştirir.
 
Teşekkür ederiz. çalışmalarımız başlamıştır. bizden de teklif isteyiniz.

Kağıt-Karton ve Ahşap Özelinde Çalışıyoruz.
 
Bakanlıktan gelen ön yazıda o söyledikleriniz bulunuyor çevre bakanlığını arayıp yetki alıp almadığımızı teyit edebilirsiniz.

Gülay Hanım Merhaba sizden bize ulaşan bir mail yok mutlaka cevap veriyoruz. Tekrar mail atabilir misiniz.

@Gülay Kudret Birdal Gülay Hanım Merhaba sizden bize ulaşan bir mail yok mutlaka cevap veriyoruz. Tekrar mail atabilir misiniz.
 
AGED olarak belgelendirme gelirlerinin şeffaf yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

AGED olarak, firmalarınızın belgelendirme sözleşmelerini yapmadan bizleri aramanızı ve teklif istemenizi isteriz birim fiyatlarımızı öğrenmeden sözleşmelerinizi yapmayın lütfen.
02124381628
info@a-ged.org.tr
 
Üst