• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ahşap palet geri dönüşüm tesisi arıyorum.

Nermin Tuğralı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Ocak 2012
merhabalar,
ahşap palet geri kazanımı yapan tesis arıyorum acil bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar konuyla ilgili dönüş bekliyorum nerden bulabilirim ahşap ambalaj geri dönüşümü yapan firmaları...
 
Benim danışmanlığını yapmış olduğum bir firma ahşap palet geridönüşüm üzerine GFB'si mevcut Lisans başvurusunuda yaptım. Bana özelden ulaşırsanız görüşmenizi sağlayabilirim Nermin Hanım...
 
@arif
palet olarak değil de tahta atık olarak alıyorlar mı? hangi firmayla konuştuysam biz sadece tahta palet alıyoruz, palet halinde değilse alamayız dedi de.
 
@Merve Özkan

Tahta derken tahtanın tanımını yapmamız lazım. Ne amaçla kullanılan tahta? Ambalaj vasfında kullanılan tahta ise alınabilir ancak tehlikesiz atık ( masa , sandalye v.s.) ise alamaz. Tabi birde bu geri dönüşüme sokulunca ürün olarak getirisi olması lazım. Firma yetkilisi belki ürünü kabul etmeyebilir. Yani ahşabın ambalaj dışında geri dönüşüm lisansı var mı onu bilmiyorum.
 
sevkiyat yapılırken paletler kırılabiliyor, küçük büyük farklı boyutlarda tahta parçaları (paletlerden arta kalan tahtalar)
 
Merhaba,

Şu an çok yüksek adetlerde parçalanmış hurda tahta paletlerimiz bulunmaktadır. Bunları değerlendirebileceğimiz firmaların iletişim bilgilerine ihtiyacım vardır. Konuyla ilgilenen arkadaşlardan acil yardımlarını talep ediyorum.

Saygılarımla...
 
arkadaşlar parçalanmış hurda palet geri dönüşüm yapan firma bulamadığınız zaman paletleri ya geri dönüşüm lisansı almış olan parke-sunta fabrikasına ya da çimento fabrikasına gönderebilirsiniz.
 
Pakdem palet sanayi olarak her türlü tamir edilebir veya edilemeyen palet atıklarınız konya ve kayseri bölgeleri için değerlendirilir. iletişim için 0532 658 07 78 - Kadir DURMUŞ
 
Arkadaşlar, biz tesisimizde tahta atıkları işleyebilmekteyiz ve parçalanmış palet ve benzeri tahta atıkları elinizde varsa ve İzmir Bölgesindeyseniz bize ulaşabilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar Marmara bölgesinden hurda paletlerinizi alabiliriz, firmamız Sakaryadadır. Hurda ahşap palet konusunda lisansımız mevcuttur.
TEL:0264 319 28 11
 
Üst