• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ahşap palet parçaları alan firmalar

Gülay

Yönetim Grubu
Katılım
22 Ocak 2013
Şehir
İstanbul
Firma
Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş.
Kocaeli İli, Dilovası İlçesinde 40 ton civarı ahşap palet parçalarını (sağlam değildir ve tamir edilemez) alabilecek, talaş imalatı vs. işlerde kullanabilecek firma varsa bana dönüş yapabilirler mi?
Herkese iyi çalışmalar...
 
Çok kırıntı değil parçalanmış palet olma özelliğini yitirmiş tamiri zor tahta parçaları şeklinde
 
gülay hanım kayseri bölgedeyim şu an için beklemede.daha önce tamir olabilen paletleri verdiğimiz yerler vardı ancak şu an elimde olanlar tamir olamadığından dolayı bekliyorum . 15-20 ton civarında da bizde var :(
 
Tamir olamayan paletleri ne yazık ki alacak firma çok zor bulursunuz. Hatta bulamazsınız. Atıklarını aldığımız firmalar genelde bu tarz atıklarını firma bünyesindeki çalışanlarına yakacak olarak kullanmaları için ya satıyorlardı yada yardım amaçlı veriyorlardı. Bence sizde böyle bir uygulama yapabilirsiniz.
 
@Gülfem Polat

Hepsini tabiki aynı anda elinizden çıkaramazsınız.Birkaç firma birden bulun seri şekilde elinizden çıkarın denildi o_O birini bulduk kaçı kaldı :ssrtcbya: GDT ye vermek zorundasın demediler şükür ben de teşekkür ettim :)
 
@Birgül Bakanoğlu

10 tonunu bu şekilde erittik ama her ay 5-6 ton rahat geliyor.Yaz ayı da malum alan yok.
 
Merhaba,

Şu an çok yüksek adetlerde parçalanmış tahta paletlerimiz bulunmaktadır. Bunları değerlendirebileceğimiz firmaların iletişim bilgilerine ihtiyacım vardır. Konuyla ilgilenen arkadaşlardan acil yardımlarını talep ediyorum.

Saygılarımla...
 
Üst