• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Akkuş çevre mahkeme ilanı

Funda İmrek Saltık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Şubat 2011
Şehir
Ankara
Firma
Başkentgaz
Konunun açılabileceği en uygun yer düşündüm. Mesleki deneyimler. Yeni mezunlara iyi okusun. Biraz hukukta okuyun. Tuğba KANAT arkadaşımız mahkemeye verilecektir.
 


Tuğba Kanat Hanımefendinin forumda yapmış olduğu yorumlardan firma yetkilisi olarak 29.07.2011 tarih 14:50'de haberdar edildim. Tuğba Hanımı arayarak kendisini yalan beyan ve iftiradan dolayı mahkemeye vereceğimi sözlü olarak bildirdim. Sanırım söz konusu hanımefendi bir başka rakip firmanın yönlendirmesi ile kuruluşumuza zarar vermeyi hedeflemektedir. Vermiş olduğu bilgiler doğru değildir. Tamamen iftiradır. Orhan AKKUŞ
 


Beyefendi dava açabilir. Tuğba Hanım'ın yazdıkları ağır ithamlardı. burda yazılmamalıydı bence. Öyle bir şey başıma gelse ordan çıkınca emniyete gitmek en doğru olurdu gibi geliyor bana.

Arkadaşlar bu konularda firmaları karalamamalıyız diye düşünüyorum. Kanunlara uygunsuz olan şeyleri ilgili yerlere şikayet etmeliyiz.
 


Mustafa bey, diyorsunuz ki firma yetkilisi ne yaparsa yapsın icabında iş görüşmesinde size sarkıntılıkta etse, siz diğer arkadaşlarınızın başına böyle birşey gelmesin diye onları uyarmayın, firmayı ifşa etmeyin suç işlersiniz.
 


Sayın forum yöneticileri , mühendislik eğitimini ticari kariyerleriyle yitirmiş insanların yeni mezun arkadaşlarımıza göz dağı verir gibi saçma konular açmasına lütfen engel olunuz. Nedemek ya ''Yeni mezunlar iyi okusun. Biraz hukukta okuyun. Tuğba KANAT arkadaşımız mahkemeye verilecektir. '' Fazla konuşmayın herşeye he diyin, size 400 500 lira maaş teklif eden, sizi esnek çalışma saatlerinde çalıştıran, sigortanızı asgari ücretten yatıran, yıllık izninizi kullandırmayan, etinizden sütünüzden faydalanmak isteyen firmaları ifşa etmeyin, sakın sesinizi çıkarmayın, yoksa mazallah mahkemelerde sürünürsünüz.
 


@balfor

Ülkenin polisi var savcısı var basın muhabirleri var. Basın muhabirleri Tv veya Gazeteye duyurur yada dava açmişinizdır mahkeme sonucu vardır. Onları yayınlarsınız. Aksi halde ispatsız suçlama olur.

yanlış anlaşılmasın ben Tuğba Hanım'ım yazdıklarına inanmıyorum sonucu çıkarılmasın bu dediğimden. Zaten söyledim ben olsam emniyete giderdim dedim gittiğimi şikayetçi olduğumu burdan yazardım o ayrı.

Erdem Bey'in dediğine de katılıyorum rakip firma yönlendirmesiyle demekte ispatlanmasını gerektirecek bir durumdur.
 


@balfor

söylediklerin ifşa edilebilir Yeni mezunlar okusun tarzı bir yazı da kabul edilemez. sigortayı asgari ücretten yatıran yıllık izin kullandırılmayan ifşa edilebilir. Çünkü onlar belgeli şeylerdir ispatı vardır ama görüşmede geçen sarkıntılıklar, terör sempatizanlıkları gibi ifadeler için önce adli mercilere gidilmelidir.

Diğer konular içinde Çalışma bölge müdürlüklerine şikayetler de bulunabilirsek hakkettiğimiz yerlere yükselicez inşallah..
 


Öncelikle bir firmayı kendine hedef belirleyip o kuruluşu kötülemek isteyen biri rakip firma iş ilanı versin de o konu altında karalayım diye beklemez herhalde. O yüzden bu rakip firma açıklaması hiç inandırıcı gelmedi bana. Ayrıca bende tuğba hanımın yerinde olsam aynını yapardım çünkü emniyete gitmekte bir çözüm olmayacaktır kanıt olmadığından.
 


ben herhangi bir firma adına bu firmayı karalamak veya rencide etmek amacında değilim benim meslektaşlarımla paylaştığım Orhan beyle dünkü görüşmemiz sırasında bana söylemiş olduğu konulardan duyduğum rahatsızlığı dile getirmekti TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE KASTEDEN BİR SUÇ ÖRGÜTÜNÜ desteklediğini kendileri söylemiştir. bunu bana söylerken nekadar ciddi samimimi değilmi bilmem bunu kendisi dile getirdi. Şimdi burada inkar ederek benide olmadık şeylerle itham edici tavır alıyor .

ben TC Mahkemelerine güveniyorum Buyursun mahkemeye gitsin..
 


Mustafa Bey, Emniyete nasıl başvuracaksınız.

Selamun aleyküm, görüşmeye gittim şu adam şunları dediler. Davacıyım.

Polis ne der sizce.
---Ses kaydın var mı. Görüntün var mı? Şahit var mı?

--- Yok. yok. yok.

--- Ya bi git kardeşim işine.
 


Bir haber vardı geçen sene iki kişi siyasi muhabbetlerinin birinde başbakana küfür etmiş. Diğeri gidip onu şikayet etmişti. Noldu bilmiyorum ama Başbakan'a hakaretten yargılanmıştı.

Bu durumda da ya bit işine demezler böyle çok dava okuyoruz takibe alırlar diye düşünüyorum.
 


Bildiğim kadarıyla gizli kaydedilen sesin ve görüntünün delil değeri yok. Ama şahit varsa geçerli olur. Bir de burada yazılanlar kanıt olarak gösterilebilir sanırım her iki taraf içinde.Yanlış biliyorsam affola.
 


Mustafa Bey, uyanın lütfen. Yada somut birşeyler söyleyin.
Başbakana küfür etsenizde , iki kişinin olduğu bir yerde, başka şahidin olmadığı yerde istediğinizi ... yapsanızda. Ortada kanıt yoksa işin kısası. Diğeri gitse sizi bırakın polisi, özel yetkili cumhuriyet başsavcısına da şikayet etse. İfade verir kurtulursunuz. Komplo teorileri üretmek yerine lütfen olaya tarafsız bakınız.
 
Üst