• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aksaray üniversitesi

Elif İlhan Kara

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Kasım 2012
Firma
AYÇEM ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK
:kmfle: aksarayda okumuş ve okumakta olan arkadaşlar sınavlar hakkında bilgi paylaşımı yapalım lütfenn ;)
 
Değerli Aksaray Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunlarımız,
20 yıldan fazladır mezun veriyoruz ve hatırı sayılır mezunumuz oldu. Sizlerden bazılarınızdan mesajlar selamlar alıyoruz, bazılarınızla da halen daha görüşüyoruz...Biliyor ve umuyoruz ki Bölüm olarak sizlerde güzel anılar ve hatıralar bıraktık...Bölümümüzün bir kimliği, tarihi ve ağırlığı oluştuğunu düşünüyoruz...Ancak mezunlarımız neredeler, ne işler yapıyorlar, birbirleri ile irtibatları var mı merak ediyoruz. Bazılarınızın güzel haberlerini alıyor gurur duyuyoruz…mezunlarımızın hepsini merak ediyoruz. Bu bağlamda Bölüm WEB sayfamızda (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) Mezunlarımız diye bir menu oluşturmaya karar verdik. Öncelikli olarak drive üzerinden paylaşıma açtığımız formu her bir mezunumuza ulaştırıp bazı bilgilerini toplamak istiyoruz...Belli bir sayıya eriştiği zaman sitemizden ilgili kısımlarını yayınlayacağız... Telefon numaralarınızı paylaşmayacağız. Sizin yüklediğiniz öğrencilik fotolarınızı ve güncel fotoğraflarınızı (yüklerseniz), yaşadığınız, şu an çalıştığınız yeri paylaşmayı düşünüyoruz… Bu vesile ile belki güzel anılarımızı tazelemiş oluruz...Belki gelecekte daha güzel etkinlikleri de hep birlikte planlayabiliriz…Sizlerden ricam bu etkinliğe destek vermeniz ve irtibatta olduğunuz arkadaşlara bu notumuzu iletmeniz... Aksaray Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü olarak sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz...
Prof. Dr. Mustafa IŞIK (Bölüm Başkanı)
Paylaşım linki:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Melih Coşarçok güzel bir düşünce olmuş. web sitesini dolaştım da Yakup Hoca, Melayip hoca, Oğuz hoca, Hatem Hoca, Mustafa Hoca hepsini hatırladım. tabi benim zamanım 2000-2004 yılları dönemi. o zaman Niğde üniversitesine bağlı bir fakülteydik. yaşayamadık üniversitemizi ama bizden sonrakiler çok daha iyi bir eğitim hayatı geçirmişlerdir.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst