• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik ALİ için Yardım zamanı (SMA Tip1)

Herkese Merhaba,
Sosyal Medyada da ve haber sitelerinde de sürekli duyduğumuz SMA hastalığı ile ilgili olarak herkesin kısada olsa bir bilgisi vardır. hastalığın tedavisi için bir umut ışığı var ama tedavisi çok pahalı ve sadece yurt dışında yapılmaktadır. İlaç var ama Türkiye' ye gerekli izinler verilmemesi sebebiyle girişi yapılmamaktadır. Yakın bir arkadaşım Çağlar YILDIRIM 1,5 yıldır oğlu ALİ' nin sağlığına kavuşması için elinden ne geliyor ise yapmaya çalışıyor.

Şimdi tek çaresi ve umudu yurtdışındaki ilaç. Bu ilaç ile tedavi olmasa oğlunu her an kaybetme ile karşı karşıya kalacaktır.

CNMET olarak hem insani hem de meslek duruş sergileyerek Ali'nin bu ilaca ulaşmasına yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum. Türkiye kampanya başlatarak bu ilaca sahip olan 12 adet çocuk mevcut ve bu ilaçla çok daha sağlıklı bir yaşam sürüyorlar.

Toplanması gereken miktar 2,4 milyon Euro. Az çok demeden kampanyaya destek olabilir, ayıca kampanya ile ilgili sosyal medyada paylaşımlar yaparak herkese kampanya hakkında bilgilerin yayılmasını da sağlayabiliriz.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

WhatsApp Image 2020-12-23 at 16.00.54.jpegWhatsApp Image 2020-12-24 at 21.40.19.jpeg
 
Arkadaşlar,

Allah kimseyi sağlığıyla daha önemlisi çocuğuyla sınamasın. Normalde bu tarz destek talepleri gerçek midir diye yaklaşıyoruz ama çağrıda bulunan aramızdan birisi. Az demeyin gönlünüzden ne koparsa yardımcı olun.

Allah şifalar versin bende üzerime düşeni yapacağım inşallah..
 
aklınızda şüphe olmasın instagramdan kontrol edebilirsiniz. ali için Almanya'dan bir hasta ile protokol imzalanmıştır. Ön faturası mevcuttur. Ne olacak ki benim yapacağım yardımdan demeyim. Yeni yılda yeni umutlar dağıtmak için gönlünüzden ne koparsa dileğiyle.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(SMA HASTASI ROZA BEBEK)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(SMA HASTASI AREN BEBEK)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(SMA HASTASI SARE BEBEK)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(SMA HASTASI AZİZ BEBEK)

TV'lerde para dilenen kişiler bu günahsız bebekler için çağrıda bulunsalar ...
Holdinglerin vergileri sıfırlanan kişiler bu bebeklerin hastalıkları için mücadele etseler ...

ALLALLH TEZ VAKİT KURTULMALARINI SAĞLAR İNŞLALAH
 
Ali için bazı ünlüler taşın altında elini sokmaya başladı. Biz bir meslektaşımıza yardım etmek ve bir çocuğun hayatına güzel bir dokunuş için neyi bekliyoruz. bir paket sigara parası veya bir kahve parası ile büyüyor bu kampanyalar.

Hadi yeni yılda Ali' ye yeni bir umut olmaya devam ediyorum herkesi
WhatsApp Image 2020-12-24 at 21.40.19.jpeg
 
Üst