• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Alo atık hattı ile çevre kirliliği önleniyor

Caner İldeş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ocak 2012
Antalya'da kullanılan Alo Atık Hattı ile çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.


Başlatılan bu uygulama ile evlerden elektronik atıklar ve madeni yağlar alınarak geri dönüşümle ekonomiye katkı sağlanmaya başlandı. Alınan eşyalar arasında pil ve bozuk elektronik eşyalar yanı sıra bitkisel yağlar da var. 09 Haziran 2012
Ekli dosyayı görüntüle 11468
Önceden bozuk ve eski olan cep telefonları çöpe atılırken Alo Atık Hattı sayesinde bu atıklar çöpe atılmamaya başlandı. Antalyalılar da bu durumdan memnun.Çünkü Antalyalıların bu atıkları bir telefonla evlerinden alınabiliyor.Röportaj yapılan bazı Antalyalılar "Elektronik eşyaları çöpe atacağımıza belediyeye veriyoruz.İyi bir şey olduğuna inanıyoruz.Eski klima,ütü,su arıtma cihazı ve pil gibi eşyalar verdik."şeklinde konuştu
Atık Yönetim ve İşletme Şube Müdürü İmdat Demir ise bu atık hattı hakkında " "Hem ekonomiye katkı sağlamış oluyoruz hem de çevreyi kirletmemiş olarak yarınlara, çocuklara daha temiz bir çevre hedefliyoruz."dedi.
Alo Atık Hattı, hafta içi mesai saatlerinde 247 00 08 numarasını arayan tüm Antalyalılara hizmet veriyor.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst