• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Altyapı projeleri

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2009
Elimde bir çok içme suyu ve kanalizasyon projesi bulunmaktadır bir çoğu orjinal uygulanmış projedir. Ancak hepsini buraya koymam bildiğiniz üzere çok zor bu yüzden istek durumuna göre bu projeleri paylaşacağım. İhtiyacı olanlar ya da fikir edinmek isteyenler buraya yazarlarsa yardımcı olurum.

Şimdiden Teşekkür Ederim.
 

Ekli dosyalar

  • kanalizasyonprojekarisik.rar
    19.6 MB · Görüntüleme: 2,289
Şimdilik kanalizasyon, yağmursuyu, ,içme suyu şebeke, isale hattı projelerinden birer tane örnek olarak paylaşsan iyi olur. Sitede birer tane olsun hiç değilse. Tam bir proje iyi olacaktır. Teşekkür ederiz.
 
iyi günler üniversite kampüs alanı için kanalizasyon projesi çizecem bu konuda bana örnek veya benzeri projeler varsa yardımcı olabilirmisiniz
 
mevcut alanın topografik bilgileri önemli,daha sonra projeyi yapacağın nufusu ,kullanacağın boru çapı ve eğim bunları gözönünde bulundurman lazım.en büyük desteği bir harita mühendisinden alırsın
 
@Mustafa Demir

Selamlar... Zonguldak Karaelmas Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisiyim. Kanalizasyon projesi aldım ve tamamlamak üzere 1 haftam var. Normalde projenin bir kısmını tamamlamıştım fakat çok yetersiz olduğu için 1 hafta ek süre istedim. Bana acil olarak projem için yardım edersen çok sevinirim. Teşekkürler ...

Ayrıca Makale ve teorik kısım gerekli :) kanalizasyon ile ilgili farklı çalışmalar bulmakta zorlanıyorum...
 
@Hilal Çetin

Hilal Hanım örneğinizi inceledim... bu excell hesaplamalarınızı anlamadım...acaba bir satırda yapılan işlerinizi hesaplamalarınızı açıklayabilirmiziniz.

@Fatih Özcan

Sayın mustafa bey yukarıda Fatih Özcan beyin söylediği projelerden birer örnek ekleyebilirmiziniz. Bu arda kuruköprü güzel bir proje
 
sayın Mustfa DEMiR
elimde birçok içme suyu ve kanalizasyon projesi bulunmaktadır bir çoğu orjinal uygulanmış projedir.
ancak hepsini buraya koymam bildiğiniz üzere çok zor bu yüzden istek durumuna göre bu projeleri paylaşacağım.
ihtiyacı olanlar ya da fikir edinmek isteyenler buraya yazarlarsa yardımcı olurum..
bu notunuza istinaden paylaşmak istediklerinizi mümkünse
muhliscelik@gmail.com gonderirmisiniz
 
Merhaba arkadaşlar,

Kanalizasyon ve yağmur suyu projelerinde İSKİ hangi programlar ile yapılan çözümleri kabul etmektedir? Bilgisi olan var mı acaba?
 
Mustafa Bey;

2000-10 000 EN için bir kanalizasyon projesi hazırlamak istiyorum. Elinizde tam bir proje örneği varsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
 
Mustafa Bey Elinizde yagmur sularının toplanması ile alakalı sahanın m2'si ve o ile düşen maximum yada ortalama yağış miktarına göre(kg/m2) çöktürme havuzu hesabı varmı.
 
Arkadaşlar mail adreslerini lütfen paylaşmayınız. Dökümanı buraya ekleyebilir yada özel bir döküman ise Özel Mesaj yoluyla size iletebilir.
 
Üst