• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Alt yapi projesi başlangiç destek

Burak Karayol

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Kasım 2017
Firma
ENN TASARIM
Öncelikle herkese iyi çalışmalar ve iyi günler. 2015 mezunu bir inşaat mühendisiyim ve firma faaliyetlerimizi proje hazırlama yönünde gerçekleştiriyoruz. Statik proje - metraj - yaklaşık maliyet gibi konularda çalışmalarımızın yanında altyapı projesi de yapmak istiyorum. Forum gerçekten çok faydalı ve harika bilgiler var. Bununla beraber yol gösterilmeye ihtiyacımız var haliyle sizden bu konu hakkında yardım istiyorum. Nereden başlamalıyız ne yapmalıyız ? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
 
Üst