• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atığı toplama ayırma lisansı

Türkan Çolak

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Mayıs 2011
Firma
..... Holding
Merhabalar,

Sizlere bir sorum olacak. Çalıştığımız ambalaj toplama ayırma firmalarından birinin lisansı nisanın ilk haftasında bitti. ve biz o süreçte atık vermedik lisanslarını bekledik. bu sırada il müdürlüğünü aradım herhangi bir başvuru olmadığını söylediler firmanın lisans alması için. ancak firma bir haftaya lisansı alıyoruz demiş ticaretteki arkadaşlara ve bana inandırıcı gelmedi çünkü lisans yenileme daha uzun bir süreç ister gibi.

Konu ile ve süreç ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.

@Ali Can Dalgıç bey sizin de tecrübeleriniz bekleriz cevaben :D
 
aslında lisansı bitmeden en az 180 gün önce tekrar başvuru yapma zorunluluğu var lisans yenileme için ve bu süreç lisans yenileme için gayet uygun bir süreç. Bitmesini anlamadım.
 
@Türkan Çolak
Lisansının süresi bitmeden en az 6 ay öncesinde yenileme başvuru yapmaları gerekti.İl Çevre Müdürlüğü ile tekrardan görüşün ve başka memurlara sorun isterseniz.Muhakkak başvuru yapmışlardır.
 
@Olgaç Sürmelihindi

Başvuru yapmamışlar kendileri de söyledi yani yenilerde yapılmış başvurusu firmanın.. Firma bizden kağıt ve karton bobin almak istemekte şu anda.. ve bunu tehlikesiz atık lisansımız ile alabiliriz diyorlar. bende bununda 15 01 01 kodu ile verilmesi gereken bir atık olduğunu düşünüyorum.. peki gerçekten 19 12 01 veya 20 01 01 koduyla alırlar mı ? bu atıklardan 20 li evsel ve belediye diğerinin tam içeriğini de anlamış değilim.
 
@Türkan Çolak
onlar ambalaj atığı sınıfındadır.15 01 01 atık koduyla verilmesi doğru.Yani isizn yaptığınız doğru bir şey.Bu arada Gazianteplimisiniz?
 
@sedefp
ahahah memleketli ve aynı ünili olunca :) yok yokkk varsa konuma yorumunuz bir de sizin fikrinizi alsam çok karışık durumlar
 
Üst