• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi kurulumu

bawer.lacin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Şubat 2017
Firma
geri dönüşüm
Toplama ayırma tesisi kurmayı düşünüyorum en başta nerden başlamalıyım hangi şehirde kurarsam daha iyi olur maddi yönden saglam bir sponsorum var yardımcı olursanız sevinirim
 
ambalaj atıgı toplama ayırma tesisi dıyorsanız zaten belirli kodlar var ancak tesisi kurmaktan çok çalıştırmanız daha önemli . kuracağınız yerin tespitinin yapılması yönetmeliğe uygun hale getirilmesi araçların varlığı ve tesisi kuracağınız yerde sanayi, awm vb yerlerin varlığı olması ambalaj atıklarını daha kolay toplamanıza yardımcı olacaktır. Tabiki belediyeyle anlaşma yapmanız gerekmekte. Nacizane fikrim öncelikle bu şartları yerine getirip getiremeyeceğinizi düşünüp sonrasında karar verin derim .
 
Şartları yerine getirdikten sonra il müdürlüğüne başvuruda bulunuyorsunuz. Daha sonra İl müdürlüğü denetime gidip bakıyor. onay verdikten sonra para yatırıp il müdürlüğüne dekontu sunuyorsunuz. Daha sonra belgeniz çıkar.

bunu şehir olarak değil de potansiyel olarak hangi bölgelerde iş yapabilirsiniz onu gözden geçirin.
 
hocam biz iki arkadaş granül işine girmek istiyoruz ..foruma yeni kayıt oldum daha öncede forum tecrübem olmadığı için buraya yazıyorum umarım yanlış değildir ..bize malzemenin sınıflandırılması kar marjı ve makinelerin çalışma prensibiyle ilgili bilgi verebilirmisiniz ... ilginiz için teşekkür ederim
 
Üst