• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü onay yazısı

Neşat Ören

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Ağustos 2011
Firma
..
Toplama Ayırma tesisi geçiçi faaliyet belgemiz var, tam lisans alabilmek için önceden yönetmeliğin ek-3c sinde yönetim planı uygunluk yazısı istiyodu artık bu değişmiş, ambalaj atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü onay yazısı isteniyor.
Bu konuda izlenicek yol nedir ? bilgisi olan ve bu başvuruda bulunmuş arkadaşlarımız var mI ?
Yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler..
 
onunla ilgili tebliğ yeni yanyınlandı.bu yüzden daha başvuran olmamış olabilir.fakat benim kanaatim bu sistemi kullanıyorsanız ki kullanıyorsunuz sonuçta.il çevreye dilekçeyle başvurmanız halinde gerekli yazıyı verecekleri kanaatindeyim.onlara da bununla ilgili yazı gelmiştir muhakkak.hemen yazıyı vermeseler dahi ne yapmanız gerektiği hakkında yazı gönderirler.
 
Dilekçeyle il müdürlüğüne yazı yazdımm..10 gün oldu, görüşmelerimde devam ediyo.dediğiniz gibi henüz uygulanmamış,onlarda konudan bi haber..
bu hafta çözüme ulaşır..bakalım hayırlısı...
 
Neşat Bey, bende aynı durumdayım benim bulunduğum tat belediye sisteminden toplama yapacağı içinde ayrı bir karışıklık mevcut lisans aşamasında belediye sözleşmesi kalktı ancak il çevre ,yönetim planını hazırla ancak öyle lisansa başvurabilirisin diyor.alınan lisans aynı olsada sanki bir ikilem doğuyor sanayiden toplayanlar belediye sisteminden toplayanlar.Birde ben bi mail grubunada üyeyim bu konuyu ordada paylaştım ordaki bi arkadaşın verdiği cevap aşağıda yazıyor.

''İstanbul İl çevre müdürlüğünden bu ay içinde tat konulu çevre izin lisansı aldım. ambalaj atığı veri giriş sistemi onay yazısı yerine ambalaj atığı giriş sistemi şifresi aldım ve sistemde tesis bilgilerini gösteren kısmın ekran çıktısını imza ve kaşeleyerek sisteme yükledim kabul edildi. İstanbul il çevre ve şehircilik müdürlüğünün direktifleri bu yöndeydi''

Sizde en kısa zamanda dilekçenize cevap alırsanız bizleride bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi Çalışmalar.
 
Paylaşımınız için teşekkür ederim Neslihan Hanım..
İl müdürlüğüne dileçylede başvurdum, görüştümde ama bi türlü sonuç alamadım..
Ama istanbul il müdürlüğün direktifi mantıklı, örnek teşkil edebilir..
Ben gelişmeleri haber vericem, tekrar teşekkür ederim..
 
neslihan hanım arkadaşınızın örnek vermiş olduğu yazıyı eğer mümkünse bizlerle paylaşmanız mümkün mü acaba il müdürlükleri de bir yazı örneği istiyorlar ona bakarak bizde onaylarız şeklinde düşünüyorlar ...
 
Mustafa bey o arkadaşın sisteme yüklediği yazı, bildirim sayfasındaki ek 7A kısmının çıktısını alıp kaşeleyip imzalayıp 'ambalaj atığı veri giriş sistemi onay yazısı 'kısmına yüklemiş.Yani İl Çevre belli bir formatta yazı hazırlamamış.
 
Arkadaşlar ambalaj atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü onay yazısı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu yazıyı alabilmem için ne yapmam gerekiyor.
 
@rüya


sisteme veri girişlerini yap bildirimleri onayladıktan sonra dilekçe yaz 15-20 gün sonra gelip tesisi incelerler ondan sonra gider sizin sistemde ilgilenen kişiyle görüş
bizde böyle oldu
 
Neslihan Hanım Ek 7 den bahsediyorsunuz sanırım. bende dün itibari ile GFB mi aldım. Zaten TAT lisasnslı bir tesistik lisasnsımızın süresi dolduğu için tekrardan aldık. Yeni durumda hem TAT hem GDT alıyoruz. Bunun içinde aynı şifreyi kullanmam mı gerkiyor yoksa yeniden almam mı gerekir.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
 
@playman

gdt lisansınız için ayrıca şifre almanız gerekiyor.çünkü giriş ve çıkışlar aynı şekilde yapılmamakta.sistem de farklılıklar mevcut.
 
merhaba arkadaşlar,
biz de amb. atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü uygunluk yazısı alma aşamasndayız. ben aylık bildirimlerimi sisteme yaptım bildirimlerin onaylanması için il çevreye dilekçe de verdim. amb. atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü uygunluk yazısı alabilmek için de il çevreye dilekçe yazdım. acaba uygunluğu vermeden önce tesise gelip inceleme yapıyorlar mı?daha önce bu belgeyi alan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...iyi çalışmalar...
 
merhaba Nermin hanım; İl müdürlüğü uygunluk yazısı için dilekçe yazıp,aylık bildirimleri yaptıktan sonra fazla bekletmeden bize uygunluğu verdiler.Tesis incelemesi için gelmediler.Sanırım il müdürlüğü insiyatifine kalmış bir durum...İyi çalışmalar dilerim....
 
Merhabalar ben bu hafta TAT firmasında işe başladım. Tesis 4 ay önce GFB almış fakat kullanıcı adı ve şifre alınmamış çevre mühendisi işten ayrıldığı için. Benim 2 sorum var, öncelikle kullanıcı adı ve şifre almak için nasıl bir yazı yazmalıyım il çevreye, veya gidip direkt olarak istemek mi daha mantıklı olur ? Ayrıca Lisans alabilmek için ambalaj atığı veri giriş sistemi il müdürlüğü uygunluk yazısı eksik, onu nasıl ve ne şekilde talep edebilirim :) İlk işim olduğu için pek birşey bildiğim söylenemez, yardım eden herkese teşekkürler şimdiden :)
 
@sena26
İkisi için de dilekçe ile başvurmalısınız.
Şifre ve kullanıcı adı istediğinizi belirtir kısa bir dilekçe yazın.Çok uzun uzadıya mazeret bildirir şekilde anlatmanıza gerek yok.
İl müdürlüğü uygunluk yazısı için de yine dilekçe ile başvuru yapacaksınız.Tesiste sağlamanız gereken fiziksel şartlar var bunları sağladıktan sonra başvurmanızı tavsiye ederim, aksi halde eksiklik bildireceklerdir işiniz uzayacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • ugunluk yazısı fiziksel şartlar.docx
    30.9 KB · Görüntüleme: 121
  • Uygunluk Dilekçesi ÖRNEK.doc
    14.5 KB · Görüntüleme: 162
Üst