• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma ve Geri Dönüşüm

osman...

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Ocak 2020
Şehir
Bursa
Firma
Gökpınar
Merhabalar
Geri dönüşüm firmasında işe başladım fakat tecrübesiz olduğum için pek bir bilgim yok.
Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
 
Merhabalar Tehlikesi Atık Toplama Ayırma Tesisinde tecrübesiz yeni başlamış bir çevre mühendisiyim. tesisin daha önce kirlenmiş sahalar bildirimi ve iç tetkik raporu hazırlanmadığı ve benim hazırlamam gerektiği söylendi. konular hakkında yardımcı olursanız çok minnettar olurum. teşekkür ederim şimdiden
 
Mehmet Bey merhaba, öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Site içerisinde daha önce paylaşılmış olan konular mevcuttur. İncelemenizi tavsiye ederim. Siz iç tetkik ve aylık değerlendirme raporu hazırlamanız gerekir. Bir de tesis çalışanlarına çevre eğitimi vermeniz gerekir ve çalışanların en az %60 ina vermeniz gerekir. Bir de her ay kdsye beyan yapmanız gerekir. Yine yardımcı olabileceğimiz durum olursa elimizden geleni yaparız. ?
 
@Olgaç Sürmelihindi bu konuda istanbulda da eğitim/bilgilendirme toplantısı yapılmıştı. il çevredeki arkadaşlar bedelsiz vermesi taraftarıyız ancak karışamayız demişlerdi. avmler'de bunu duyunca bizim firmamızdan dahil ücret talep etmeye başladı. fakat biz belediyenin çöp toplama hizmetini de verdiğimizden he demek para istiyorsun he bende çöpünü 1 2 gün almıyorum deyince ciddi geri vitesler oluyordu. :)
 
Merhabalar toplama ayırma tesisinde çalışıyorum işe gireli bir ay oldu gfb mizin başvuru süresi geçmiş uygunluk yazısı yazdım ve denetime geldiler uygunluğum onaylandı şimdi gfb için başvuru yapıcam ama gfb bölümüne girdiğimde ilk 180 gün içinde başvuru yapmalısınız diyor ve herhangi bir belge yükleme seçim işlem vs yapılmıyor acaba haftasonu olduğundan mı bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
 
Merhaba,

İşiniz hayırlı olsun öncelikle, eğer GFB başvurunuz yandı ise ceza ödemeniz lazım. Bunun içinde ECBS'De yanlış hatırlamıyorsam önce bir refarns numarası çıkıp size para yatırmanızı isteyecek, paranızı yatırıp onayladıktan sonra başvurunuza devam edebilirsiniz diye hatırlıyorum.
[automerge]1581749043[/automerge]
Sistemde hafta sonu veya hafta içi olmasının bir önemi yok bilginiz olsun, 7/24 aynı olur sistem :)
 
Teşekkür ederim başvurumuz yanmadı benden önceki arkadaş günü geçirmiş sadece yinede ceza mı ödememiz gerekiyor yani o referans numarasını nerden alıcam ki
 
@furkan.1717 başvuru günü geçsede ceza ödemeniz gerekmekte, firma bilgilerini silerek ilgili ekrandan görüntü paylaşabilir misiniz?
 
Üst