• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atıkları

Burcak Bulut

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mart 2010
Ambalaj atıkları piyasa süren sınıfında olan bir işletme veya satış noktası geri kazanım hedefini nasıl gerçekleştirir? prosedür nedir?
 
biraz daha açıklayıcı olabilirmi bilgi nasıl bir belgelendirme olmaası gerekiyor firmayla aramızda nasıl bir anlaşma yapıyoruz maliyeti nedir ve tonaj olarak bir sınır varmı
 
tat firması topladığı ambalajların bir kısmını sizin firmanız adına topladım der ve bunun ücretini sizden alır. sözleşme koşulları ve size maliyeti firmalara göre değişir.
 
sözleşmede olması gerekenler 3 lü imza (tat, piyasaya süren firma, tat'ın yönetim planı olan belediye), gerisi teferruat. Tonaj olarak tat firmasının belediyeden topladıgı kadarını belgelendırebilirsiniz.. Piyasaya sürdüğünüz ambalaj atıklarının 2011 yılı için %38 geri kazanım hedefi (belgelendirme ) sağlamanız gerekir..
 
Üst