• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Beyanı

Merve Ö.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2015
Firma
yok
Merhaba,
İlk defa ambalaj beyanı yapacağım için sormam gereken bir kaç nokta var. Firmadan verileri aldım. Nereden ne ambalajı almışlar gönderdiler. Bu ambalajların nereden alındığı sisteme girilecek mi? Bu ambalaj miktarlarını kiloya nasıl çevirmeliyim? Excel halinde balonlu naylon, streç, koli, çember bant, şerit, palet gibi şeyler var. Peki bu verilerden hangisinin satış hangisinin ikincil ve nakliye ambalajı olduğunu nasıl anlayacağım?
 
Merhaba arkadaşlar, Unvan değişikliği yaptığım bir firmam var. Ambalaj bilgi sisteminde yeni Ünvan ile oturum açtığımda sadece 2020 yılı görünüyor. Eski ünvanda ise geçmiş yıllara yapılan beyanlar dahi görünmüyor. 15-20 gündür bakanlığa ulaşamıyorum. Virüs sebebiyle şimdi hiç kimseye ulaşamıyoruz. Ne yapacağız şaşırdım kaldım.
 
hat sürekli meşgul, çaldığında da açmıyor kimse..
ben de mail attım ama henüz dönüş olmadı
 
Merhaba,
Şuan çalışmakta olduğum firma benden önce ambalaj bilgi sistemine kayıt için dilekçe vererek kullanıcı adı ve şifre almışlar fakat şuan şifreyi hatırlamadıkları için sisteme giriş yapamıyoruz. İlgili kişiye mail atıldı fakat geri dönüş sağlanmadı, numarada sürekli meşgul çalıyor. Sizce ne yapmam gerekir, yardımcı olabilir misiniz?
 
@Melike Kayaa bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Fabrikalardaki bu konu hakkında yardımcı olacak insanlar evden çalıştığı için büyük sıkıntı yaşıyoruz. Fakat sanırım bu konu hakkında İl Müdürlüklerinin ve Bakanlığın bilgileri yok. Her neyse bir şekilde bildirimleri yapmaya çalışacağız. Tekrardan teşekkür ederim.
 
@ddmzcn koyamadılar altına bir tane şifremi unuttum butonu ?‍♀️ :D
siz bakanlıktaki ambalajcıların hepsine mail atın. Sonra gekaptan cevap veriyorlar hemen. Mail atmak istediğiniz bakanlık çalışanının adı ve soy adı arasına nokta koyarak mail adresi oluşturabilirsiniz.
Örneğin;
demirhan küçük: demirhan.kucuk@csb.gov.tr
nazlı yenal : nazli.yenal@csb.gov.tr

gibi soyadını hatırlamadığım şule hanım, hasan bey ayşe hanım falan da var.
Kolaylıklar diliyorum?
 
Son düzenleme:
Üst