• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Bilgi Sistemi Hakkında

Gökhan Kutlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Aralık 2013
Firma
AGT Atık Geri Toplama San. Tic. Ltd. Şti.
merhaba arkadaşlar bildirim formu doldururken şu hata ile karşılaşıyorum bilgisi olan var mı ?Adsız.jpg
 
@Gökhan Kutlu
Kardeşim bende aynı hata ile karşılaşıyorum.Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Hülya Hanım'a ekran görüntüsü ve durumu anlatan bir mail atarsan sorun çözülür.
 
@Olgaç Sürmelihindi

evet sanırım ben de öyle yapıcam şuan için kimsenin tam bir bilgisi yok bu yeni sistem hakkında. peki bu bildirimleri geç yapmanın herhangi bir cezası var mıdır ? mesela ekim ayı için bildirimleri sisteme kaydettim fakat bir sorundan dolayı gönderimini yapamadık ?
 
@Gökhan Kutlu aynı şekilde bizimde oyle. sistem eski düzen olsa gönderim yapardık ne yazık ki revize yapıldığı için işlem yapamıyoruz. Birde yetmez gibi belediyeleri bekliyoruz.
 
arkadaşlar meraba bnde aynı sorunlarla karsılasıyorum hiç fatura işleyemıyorum belediye tanımlı değil.seçemıyorum belediyeyi hülya hanıma mail attım bu konuda belediyelerın atık yonetım planını sisteme yuklemesi gerekiyor dedi ancak belediyedeki mühendis bu işin zaman alacağını söylüyor ve benden çesitli bilgiler istiyor araçların ımeı numaraları sitelerde yapılan eğitımlerın tutanak larını daha bir çok sey bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazabılır mı?

bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaslar???
 
benim 2 hafta önce girdiğim bildirimler silinmişti geri gelirler diyordum ama il çevre ile görüştüm sistem kendini yenilediği için bildirimler geri gelmez dediler:((
 
Herkese merhaba,

Bu yıl ambalaj atığı beyan sistemine girdiğimde iki farklı şehirde ki tesisimizin birleştirildiğini gördüm , bu durumu yaşayan başka arkadaşlar var mı? eskiden tesislerin sistemleri ayrıydı ve girişlerini ayrı ayrı yapıyorduk. şimdi nasıl yapmak gerekiyor bilgisi olan var ise paylaşmanızı rica ediyorum. İl müdürlüklerini aradım onlarda bakanlığa yönlendiriyor , bakanlıktan da kimseye ulaşamıyoruz.
Şimdiden teşekkürler...

NOT: Tesislerimiz piyasaya süren kategorisindedir.

Cvb lütfennnn....:(:(:(
 
@Evrem Yeşil

çevre bilgi sistemi için bu durum vardı evet biliyorum ama ambalaj atık beyan sisteminde yoktu, sistemin yenilenmesi ile birleştirmişler ancak il müdürlüğünü aradığımda bana konu ile açıklayıcı bilgi veremediler. Hülya hanımıda arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum kendisine.
 
Arkadaşlar , mail atın, arayın şunu da belirteyim yazı gönderecekseniz bu hafta Balgat adresine , Pazartesi den itibaren yeni adrese geçiyorlarmış

Bilginize.
 
Merhabalar arkadaşlar,
Ambalaj Bilgi Sistemine girdiğimde önceki yıllara ait belgelendirme dosyalarımı göremiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
 
Arkadaşlar , bugün sistemin açık ve sorunsuz sanırım Hülya hanıma attığım mailler işe yaradı. Sistemlerinizi kontrol edin , sorun hallolmuş olabilir.
 
Üst