• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Bilgi Sistemi Kullanımı

Elif Esin Yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2016
Şehir
Kocaeli
Firma
Geri Kazanım ve Ambalaj Sektörü
Arkadaşlar herkese merhabalar. geri kazanım ve toplama-ayırma yapan bir firmada çalışıyorum. benden önceki mühendis eksikler olduğunu söyleyerek geçmişe yönelik kds sistemindeki ve ambalaj bilgi sistemindeki veriler için güncelleme istemiş. kds sistemini bir şekilde halledebildim fakat ambalaj bilgi sistemi hakkında herhangi bir fikrim yok. öncelikle geçmiş yıldan bir ayı il müdürlüğüne gönder dediğim zaman "GDT' ye verilen 7C kayıtlarının GDT tarafından onaylanmış olması gerekir." şöyle bir uyarı çıkıyor. tam olarak nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim üstelik izin lisans yenileme sürecindeyiz.
 
Merhabalar,
Ambalaj bilgi sistemine 1 hafta önce giriş yapabiliyorken bu hafta farklı günlerde denemiş olmama rağmen şifre hatalıdır uyarası veriyor, sisteme giriş yapamıyorum.
Uğur EKŞİ'ye mail gönderdim fakat dönüş sağlamadı, telefon da açılmıyor.
Nasıl çözümleyebileceğim hakkında bilgisi veya fikri olan var mı?
 
Sizin bilgileriniz ile ilgili bir sorun olabilir. İl çevre belki yardımcı olabilir bu konuda ben sabahtan beri sistemdeyim. Herhangi bir sorun yaşamadım.
 
Evet zannedersem benim sistemimle ilgili , bir de il çevreden deneyeyim, teşekkürler.
[automerge]1582285546[/automerge]
Tamamdır Mehmet Bey'e de ulaşayım Olgaç Bey, teşekkürler.
 
@Gülin Ç. ve @Esra Şahin hanımlar bu hafta ambalajcıların gekap eğitimi vardı istanbulda o nedenle yoklar. Haftaya ancak ulaşabileceğimizi söylediler. Bu sistemsel bir problem gibi duruyor. Haftaya Uğur beyi arayıp detaylıca anlatırsanız sorunu çözecektir diye umuyorum
 
Üst