• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Analizler ve deneyler hakkında yardım

Hasan B.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Kasım 2018
Şehir
İzmir
Firma
deu
Merhaba abilerim, ablalarım ve ilerideki meslektaşlarım. Ben Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisiyim bu yıl malum pandemi yüzünden dersler uzaktan öğretim yoluyla yapıldı. Bu yıl yapacağım laboratuvar stajı için ise staj yerine geçecek bir ödev verdiler. Ekte paylaştığım fotoğraftaki 1 ve 2 numarayı yapabildim fakat 3. sorudaki deneylerin yapılışını öğrenemedim. Bu analizleri yapan bir laboratuvarda çalışan birisi ve ya elinde kaynak olanlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar
 

Ekli dosyalar

  • 3.JPG
    3.JPG
    52.8 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba sevgili meslektaşım analizleri detaylı bilemesemde yönetmelik sonunda yer alan "örnek alma ve analiz metodları" bölümü (çok kısa) araştırmanı geliştirebilir.
 

Ekli dosyalar

  • Arıtma Çamuru Kullanımı.pdf
    55.8 KB · Görüntüleme: 36
İşi tabi ki laboratuvarda çalışan arkadaşlara sormak lazım. Arıtma çamuru, toprak gibi numuneler ile çalışırken eloat hazırlardık. 2012 yılındaki staj defterimden şöyle bir sayfa paylaşayım. Belki işinize yarar.
 

Ekli dosyalar

  • Eloat Hazırlama.pdf
    312.6 KB · Görüntüleme: 35
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
darkSAyrıca bu şekilde bir uslüpla yaklaştığın ve gerçekten araştırıp takıldığın yerde sıkıntı yaşayıp bizlere danıştığın için ben teşekkür ediyorum. Örnek olması dileğiyle :)

İstanbul ve İzmir wp gruplarına da iletiyorum belki oradan da yardımcı olmak isteyen olabilir.
 
Üst