• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Aralıkta ne olacak ?

sumeyya07

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Ekim 2016
Firma
yok
arkadaşlar aralıkta atama olacak mi biz cevre muhendisleri için ? artık umudumu yitirmeye başladım o kadar emek çöpe gidecek diye korkuyorum gerçekten..hergün yeni bi haber her gun ayrı bir stress
 
Benim sıralamam da 48.
Sozlesmelide tercih yapmadınız mi?

İnşallah atanirsin iz siralamanız çok iyi .
Ben de atanabilirm inşallah bu sıralama ile
 
Herkes için öyle de umarım puanınız heba olmaz..
 
Allah yardımcımız olsun. Devlet alim yapmıyor. 24. sırada arkadaşımız. Özel sektör bir yönetmeliğe bakıyor Allah yardımcımız olsun. İnşallah hak ettiğimiz değeri geleceğin mesleğinde görürüz
 
2018 e de pek bisi değişmez az alım olur ii puan alirsan yerlesirsin + mulakat var tabi ..allah yardım etsin
 
aslında kamuda kpss ile çevre mühendisinin alım sayısının artrılmasının 3 yolu var.

kurum içi ünvan değişikliği sınavı kaldırlmalı ve kurumlar arası geçiş kapatılmalı, belediyeler sözleşmeli alımını merkezden yapmalı.

yoksa adam harita teknikeri memur veya sağlık memuru çevre mühendisliğinde basit bir ünvan değikliği sınavına giriyor kadroyu kapıyor

yada başka bir kurumda vhki muvafakat alıyor kurum değiştiriyor çevre mühendisi oluyor. Belediye konusuna hiç girmek istemiyorum zaten tamamen torpil olmuş herkes biliyor.

ben mezun olalı 10 sene oldu puanlar bu kadar düşük değildi şimdi derecesi düşük memurlar kariyer ve kıdem için okuyor. (yani açıköğreitm gibi.)

Bu arkadaşlarda çevre mühendisi bizim gibi hak kazanmış ama kpss yolu ile girmemeleri adaletsizlik.

birde yök çevre sağlığı, harita teknikerliği gibi bölümlerin dgsden üst öğrenim hakkı vermemeli bu iki bölümde meslekle çok alakasız en çok kurumlar arası geçişlerde bu bölümlerden oluyor.

Çevre Mühendisleri Odasının sanırım bu özlük işlerine bir el atması lazım..
 
Üst