• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Arıtma çamurundan gübre üretilmesi

Denizz K.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Kasım 2015
Şehir
İzmir
Firma
yok
Endüstriyel atık suyun arıtılmasından elde kalan arıtma çamurundan gübre eldesi mümkün müdür acaba ?
 
peki nasıl olması yapılması gerekiyor bana bu konuda yol gösterebilir misiniz ? kademe kademe nasıl ilerlemeliyim? bu konu ile ilgili hiç bilgi sahibi değilim :( hangi yönetmelikler hangi işlemler neden uygulamak gerekiyor :( ilk önce arıtma çamurundan üst ev alt kısımdan numune alıp tarım yaptım sonra 300 derecede 3 saat etüvde beklettim ve ilk koyduğum halinden daha ağır geldi normalde suyu gidince hafiflemesi gerekmez mi?
 
Üst