• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Arıtma tesisi tasarımı için program önerileri

ÖZ_ALTIN

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Mayıs 2013
Arkadaşlar arıtma tesisi tasarımında kullanılan önerebileceğiniz hesap programları var mı? Hesapları excel de mi yapmak daha kolay olur yoksa lisanslı program kullanmak mı?
 
Yukarıdaki mesajları okudum ve biraz üzüldüm. Arıtma tesisi tasarım ve metrajları ile ilgili programlarda , maalesef 3000 - 3700 Euro bedelli yabancı Aqua Designer, Gps-x , ATV 131 gibi programlar önerilmiş! Arkadaşlar, bırakın bu pahalı yabancı programları, Bakın tüm tasarım hesaplamalarını , modellemeyi , keşif değerlerini, tüm metrajları çıkaran, tüm maliyet değerlerini belirleyen, Statik- Betonarme hesapları vede AutoCAD'e otomatik çizim yapan tamamen türk malı ATPPROCAD programlarını deneyin! hem öyle 3000 - 3700 Euro'lara değil! şimdi 6 -19 Nisan arasında %80 indirim kampanyası var ! 75 $ 'a bile program alabilirsiniz, üstelik kredi kartına 12 taksit. Ayrıca bu programlar Uludağ üniversitesi tarafından kullanılan vede bir çok üniversite ile görüşme halinde olduğumuz kendini kanıtlamış programlar.Web sitemizin adresini aşağıda veriyorum.Ayrıca 6 - 19 Nisan arası uygulanacak PDF Fiyat listesini'de ekliyorum, Denemenizde fayda var. Corona virüsü ile yaşadığımız şu zor günlerde tüm arkadaşlarımıza sabır ve sükunet ile evde kalmanızı, kendinize dikkat etmenizi öneriyorum. İyi günler, iyi çalışmalar.
Web sitemiz:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


6 - 19 NISAN ARASI.png
 

Ekli dosyalar

  • Kampanya.pdf
    1.1 MB · Görüntüleme: 31
Üst