• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi revizyonu hk.

A. Kapdı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Mart 2011
Şehir
Denizli
Firma
Atık Avcıları Geri Dönüşüm
Merhabalar Arkadaşlar,

Atık Ambalaj Sistemi nihayet revize ediliyor.

Bilgilerinize.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Atık ambalaj sistemi atikambalaj.csb.gov.tr/ adresinde yenilenmiş bir şekilde açılmıştır. Eski sistem iptal edilmiştir. Hayırlı olması temennisiyle...
 
bende bilemedim yeni konu açtım:(

neyse biraz karışık gibi geldi ama bakalım inceliyorum şu an

düzenle butonu gözükmüyor değil mi?
 
"Lisanslı işletmeler ise il müdürlüğünden online.cevre.gov.tr adresinden “ambalaj bilgi sistemi” nin açılmasını talep ederek online.cevre.gov.tr adresi için kullandıkları kod ve şifreleriyle programa erişim sağlayabileceklerdir." bu kısmın nasıl olacağını bilen varsa yardım etsin. Ben sisteme baktım ama tam olarak anlamadım "firma kayıt güncelleme" mi yapmam gerekiyor?
 
il müdürlüğü ile konuştum yılbaşına kadar sistemin kapandığını, kendilerinin yeni bir yazı yazdıklarını nasıl ve hangi süreçlerden geçeceğimizi anlatan bir yazı yazıyorlarmış ve bütün lisanslı firmalara dağıtımını yapacaklarımış
 
herkesinki yarım kaldı. Ben gdtden onay bekliyordum bildirim yapmak için ama o da kaldı. Sadece il müdürlüğünden gelecek yazıyı bekleyin diyorlar.
 
Üst