• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Ambalaj Sistemi

eesmaca

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2012
İyi Günler, Benim bir firmam sistemden hiç anlamadığı için 2010 yılında kendi kendilerine yanlış bildirim yapmışlar (kg gireceklerine tane olarak girmişler), üzerine her yıl bildirim yapmışlar ama hiç belgelendirme yapmamışlar. Bu sene bizden danışmanlık hizmeti alınmaya başlanmasıyla, çok fazla belgelendirme miktarından, yanlışlığı farkettik.
Ambalaj atık sistemindeki problemden dolayı il çevre sehven bildirimlerini kabul etmiyor.
Bunu nasıl düzeltebileceğimizle ilgili fikri olan var mı???
 
@eesmaca

"Ambalaj atık sistemindeki problemden dolayı il çevre sehven bildirimlerini kabul etmiyor." derken sıstemsel bır hata oldugu ıcın mı?
Yoksa baska bırseyı mı kastedıyorlar?
 
Üst