• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj yazılım portalı

Yağmur Cengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Temmuz 2009
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığının yukarıda verdiğim linkinde Atık ambalaj yazılım portalından firma arayabilirsiniz deniyor. Ancak ben piyasaya süren olduğunu bildiğim firmaları yazsam da firma bulunamamıştır diyor. Bu linki daha önce kullanan ve sonuca ulaşan arkadaşlar var mı? Ya ben bir şeyi gözden kaçırıyorum ya da veriler yanlış.
 
Yağmur hanım bahsettiğiniz firmaların sisteme kaydı olup olmadığı hakkında bilginiz varmı.bir çok firma var piyasaya süren ama sistemde kaydı olmayan.belki böyle bi durumda olabilir..
 
Sisteme kayıtlı ve beyanlarını da yapmış olan bir kaç firma ismi denedim, isimden dolayı çıkmıyordur diye düşünüp vergi no ile denedim, olmadı. Ancak excelde listeleyince çıkıyorlar, ki onda da yine bulamadıklarım oldu. Neyse belki de ben birşeyi yanlış yapıyorumdur. teşekkür ederim ilginize
 
Üst