• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık beyan formu

Tuğba Cabi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2010
Firma
SHAMROCK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
Her yıl gönderilen atık beyan formları yerini tehlikeli atık beyan sistemimi aldı?Sormak istediğim atık beyan formları işletmelerdeki genel itibariyle atıkları mı kapsıyor yoksa sadece tehlikeli atıklar içinmi?
 
Merhaba;

Sistem tehlikeli atıkları kapsıyor.
Öncelikle sisteme giriş için kullanıcı adınız ve şifreniz olmalı eğer yoksa il çevre ve orman müdürlükleri ile irtibata geçebilirsiniz.
 
Yani biz artık atık beyan formu vermeyeceğiz,sadece TABS a girmek yetiyor.
Teşekkür ediyorum.
 
Atık beyan formu girişinde yaşanılan bir problemi paylaşmak istiyorum. tüm alanları doldurup onay işlemine geldiğimizde bakanlıktan emaile gelen onay kodunu yazıyoruz fakat onay kodunun yanlış olduğu uyarısını alıyoruz. ne yapabiliriz? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
 
hayır bu pek doğru değil tehlıkelı atıklar ıcın onlıne beyan sıstemı var evet doğru ama tehlıkesız ve ınert atıklarınız ıcın de beyanda bulunmanız gerek. tehlıkesız atıklar ıcın sıstem yok o elden vereceksiniz beyanları
 
Evet Gülfem Hanım,teşekkür ederim,bir şey daha sormak istiyorum;atık beyan formunda da atık yağ beyan formunda da bir madde var;yıl içinde kullanılan yağ miktarını mı istiyor yoksa atık yağ miktarınımı?
Aslında formda atık miktarını soruyor,fakat bir madde daha var;kullandığımız miktarı da yazıcakmıyız atık miktarından başka?
Bu arada atık beyan formunun formatı değişmiş.
 
Merhaba,
Mermer işletmeleri atık beyan formu kapsamına giriyor mu?
ayrıca yine mermer işletmelerinde kapasite raporunda belirtilen üretim miktarının % kaçı atık oluşur?
 
@EsraNurErmis
Esra hanım mermer işletmelerinde eğer tehlikeli atık oluşuyor ise atık beyan formunu doldurmak zorundadır. Üretim miktarının % kaçı atık oluşur gibi bir durum yok gibi bence ( TEHLİKELİ ATIK İÇİN YALNIZ)
 
yasmur hanım mermer üretim yapılırken ortalama % kaçı zayi olmaktadır ? atık beyan derken mermer pasa mıktarının yazılıp oluşturulduğu bı tablo var mı?
 
Üst