• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Beyan Sistemi

Ahmet Doğanay

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Kasım 2011
Firma
DOKA ÇEVRE ENTEGRE ATIK YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK
Merhaba Arkadaşlar; Danışmanlığını yapmış olduğum işletmelerin beyanlarını yapmak için sisteme girmeye çalışıyorum. Sistemde sorun var herhalde. Bilgi için Bakanlığı arıyorum telefonda herkes birbaşkasına yönlendiriyor :). Nihai kişiye ulaşıyorum o kişide yerinde olmuyor.

Benim gibi sistem sorunuyla karşılaşan var mı?

Teşekkürler...
 
Atık beyan sistemi derken çevre bilgi sisteminden bahsediyorsunuz sanırım. Herhangibir sıkıntı mevcut değil. 3-4 tesisin beyanını yaptım. Herhangibir sıkıntı yaşamadım. Geçen seneden tek fark linkinin değişmesi ve tesis bilgilerinin güncellenmesi isteniyor. Akabinde atık beyan formları açılıyor.

Tam olarak nerede problem yaşıyorsanız yazın, yardımcı olmaya çalışalım..
 
Evet ÇBS'den bahsediyorum Can bey;

Firma bilgilerini güncelledim. Sonrasında Atık Beyan Formu linki görünüyor. Ama linke tıkladığımda form açılmıyor. bu aşamada sorun yaşıyorum...
 
Hata sayfası mı veriyor yoksa donup kalıyor mu?

Ya tarayıcınız uygun güncellemede değildir, ya da yoğun kullanım zamanlarında sisteme giriş yapmaya çalışıyorsunuzdur. Tahminimce bu 2 problemden biridir.
 
olabilir. farklı bir bilgisayarda denedim yine aynı sorun yaşanıyor.

yoğunluktan dolayı olsa? --> yaklaşık 1 aydır girmeye çalışıyorum ??
 
Ayrıca; PCB Envanteri kısmına girebiliyorum --> tarayıcıda sorun olsa burayada giremezdim ??
 
Dediğim gibi sistemden kaynaklı size özel bir problem olduğunu düşünmüyorum. Başka bir pc de deneyin. Mümkünse de başka bir ağ da deneyin problem çözülecektir.
 
Üst