• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yöetmeliği

Arif Öztürk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Temmuz 2011
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi 22.05.2012 de bu yönetmelik çıktı. Şimdi bu yönetmeliğe göre alınacak lisans için ÇKAGİVLHY ' ne atıfta bulunulmuş. Ancak bu yönetmelikte lisanslar kısmında elektrikli ve elektronik atıklara ait GFB ve LİSANS şartları mevcut değil. Biz neye göre lisans alacağız? Bilgisi olan varsa paylaşır ise sevinirim...
 
"ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK EŞYALARDA BAZI ZARARLI MADDELERİN KULLANIMININ SINIRLANDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK" kapsamında bulunan uygunluk beyan formunu bütün firmalar mı vermek zorundadır?
 
AEEE Yönetmeliğini esas alın, Özellikle; Madde 13-14 ve (kontrol listesi bu maddelerden oluşturuluyor)ve işleyeceğiniz kategoriye göre Ek-4 Listesi.

Müberra Hanım söz konusu yönetmelik AEEE yönetmeliğiyle birlikte yürülükten kaldırıldı. AEEE Yönetmeliği esaslarını dikkate alacaksınız.

Yürürlükten kaldırılan yönetmelik

MADDE 26 –(1) 30/5/2008 tarihli ve 26891 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Elektrikli ve Elektronik Eşyalarda Bazı Zararlı Maddelerin Kullanımının Sınırlandırılmasına Dair Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır.
 
Üst