• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık geri kazanım/bertaraf tesisleri lisans sorgulaması hk.

@Sedat Azizoğlu


Dün bazı problemler vardı ama şu an giderilmiş durumda, firma adı ile, il bilgisi ile rahatça arama yapılabiliyor. sadece atık koduna göre arama yapamıyoruz sanıyorum. Vermek istediğim atığın kategorisini seçtiğimde (örneğin 20-AYRI TOPLANMIŞ FRAKSİYONLAR DAHİL BELEDİYE ATIKLARI (EVSEL ATIKLAR VE BENZER TİCARİ, ENDÜSTRİYEL VE KURUMSAL ATIKLAR ) bu atık grubunu kabul eden tesislerin listesi çıkmıyor, kayıt bulunamadı ibaresi çıkıyor altta. Sayfanın düzenlenme amacında bu fonksiyon var mıdır bilmiyorum ama bu şekilde arama yapabilseydik faydalı olurdu.
 
@arif


Tarayıcınızı açıp kapatmayı deneyin Arif bey, zaman zaman ben de yaşıyorum aynı durumu. Dün girememiştim sabah saatlerinde öğleden sonra girebildim örneğin.
 
@CMNet Okuru Orhun

Aslında Atık Kodu yazan kısımdan filtreleme yapabiliyorsunuz.
Ancak soyle bır handıkap var : Atık kodunu sectıkten sonra en altta yer alan kutucukları tek tek tıklamanız gerekıyır.
Gelen lısteden bır oge secınce altındakı tum atık kodlarını secmıs olmuyorsunuz.
Eger bu kısım cok fazla kullanılıyor ıse programda gereklı guncellemeyı yapacagım
 
@Alper Bilgin

Şahsen atık grubunu girerek arama yapmak ilk etapta faydalı olabilir diye düşünüyorum. İllaki atık kodu özeline inilmesi gerekiyor ama kademe kademe her şeyin hakkıyla çalışıyor olması daha güzel olur, hele de böylesine interaktif bir takip sisteminiz varken Alper bey :) Kolaylıklar diliyorum.
 
Şimdi gerikazanım ve berteraf tesislerini (lisanslı) toplu halde görebileceğimiz bir link var mıdır? Eski linkler ya kullanılmıyor yada devir işleminde. Aciliyeti olan firmalar var anlaşma yapmak lazım ancak elde tutulur bir kaynak yok...
 
Üst