• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık getirme merkezi

Mehmet Zengin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Haziran 2012
iyi çalışmalar arkadaşlar atık getirme merkezi tebliği kaldırıldı belediye olarak birinci sınıf atık getirme merkezi yapmak istiyoruz şartlarının nelerdir hiç bilgisi olan var mı.
 
Mehmet ZenginÜstadım Merhaba

Atık getirme merkezi ile ilgili bazı bilgiler Sıfır Atık Yönetmeliğinde yer almaktadır. Atık Getirme Merkezi Tebliğinde nasıl ve nelerin olması gerektiği ile ilgili bilgiler yer almaktaydı. Mutlaka Bakanlık bununla ilgili usul ve esas yayımlayacaktır. Naçizane tavsiyem il çevre müdürlüğü ile görüşün.
 
Merhaba,
Belediye kapsamında kurulan 1. sınıf atık getirme merkezi onayı için başvuru yapmam gerekmekte fakat tebliğ kaldırıldığından dolayı eski formatta onay yazısı yazamamaktayım. İl müdürlüğü ve Bakanlık ile görüşmeme istinaden beklemem gerektiği bilgisi veriliyor. 31 Aralık 2021 son tarih olduğundan dolayı cezai işleme düşmek istemiyorum. İl müdürlüğüne konu ile ilgili durumu açıklayıcı yazı yazmam gerekir mi?
 
şef konu ile geçen hafta Hülya Çakır hanımefendi tebliğin hazırlandığını ve imzaya sunulduğunu söyledi bizde şuan beklemekteyiz.
 
Üst