• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık kutusu istemeyen müdür

Funda Saltık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
özel
arkadaşlar, fabrikanın ofis bölümlerinde atık kutusunun çirkin durduğunu söyleyen bir müdürüm var, yardım.
 
@Fatih Özcan
Onlar göstermelik şeyler, burada kağıt, cam mı toplayacağız, 1 tanesine kağıt doldurun üretime koyun bu bizim atık kutumuz deyin, tüm personele de söyleyin içine kimse birşey atmasın diyor.
 
@nimetarar
geri dönüşebilenlerin hepsi tek yere atılacak, ambalaj toplama firmaları öyle almıyor, 1 personeli de masalardan toplanan çöpleri ayırma işine verirsek müdür beni işten atar kesin:)
 
fabrikadan ayda yaklaşık ne kadar ambalaj atığı çıkıyo bunun size getirisi nedir hesaplayın ona göre ambalaj atıklarından parayı atıyorum kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamada kullanabilir bunlar burda olmalı deyin yada bunun gibi tekliflerle gidin:)
 
@Funda Saltık
Mevcutta atık alanı olarak mutfağı kullanıyorsanız.. Mutfakta evsel, kağıt, plastik ve cam olarak ayırmanız mümkün değil mi?
 
Gerçekten kutunun görseli kötü olmasın? Zaten sizin yazdığınızdan "atık kutusunun " kötü olduğu anlaşılıyor. Atıkların toplanmasının kötü olduğu anlaşılmıyor. Bence göze hoş gelen bir atık kutusu koyarsanız işi çözersiniz.
 
@Funda Saltık

Kötü değil ki. Klasik atık kutuları işte. Benim yazdığımdan atık toplanmasının kötü olduğu anlaşılıyor aslında.
 
@Funda Saltık
Af edersin ofis deyince mutfağı ayrı olarak düşündüm.. Bir deneme yapın.. kutuları kaldırın atıkları ne yapacaklarını gözlemleyin. Daha sonra yeniden düşünürsünüz.. Bazen onların istediği bir şeyi yaptığınızı görmek istiyorlar... Kolay gelsin..
 
Geçireceğiniz denetimlerde size ofisteki ambalaj/kağıt atıklarının nerelerde biriktirildiği nereye yollandığı sorulacak. Bence resti çekin, çok ufak bir konu da olsa bu bizim işimiz ve yapılması gerekiyor.

Ben yazın şirkette yenen meyvelerin çekirdeklerini attırmadım, toplayıp gömdüm :) Sanırım TEMA'nın bir projesiydi tohumları serbest bırakmak:) Abartıyor muyum biraz:)

Kolaylıklar dilerim size:)
 
@yusuf.dulda
Kaldırdım şuanda. Zaten hiçbirşey atamadan kaldırdık. 3gün benim yanımda bekledi, nereye koyalım diye düşünürken, müdür gördü, söylendi.
 
Üst