• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık su arıtma tesisi proje onay süresi

Seçil Sağlam

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Temmuz 2012
Örnek olarak Atık Su Arıtma tesisi proje onayı aldık diyelim bu proje onayı ne kadar süreliğine geçerlidir. Yani biz hemen proje onayı aldık diye hemen arıtma tesisi yapmak zorundamıyız.Bunun süresi nedir.
 
Proje onaylandığı zaman gelen yazıda bir süre oluyor o sürede yapılması gerekiyor ama süre geçtiğinde herhangi bir cezai işlemle karşılaşmadım. Hatta projemiz tamamlandı diye yazı gönderdim numune almaları için.
 
Onayı alındıktan sonra çevre izni başvurusunda bulunan kişi zaten atıksu analizi vermek zorunda kalacak, bunun için tesisin kurularak çalışır vaziyette olması gerekiyor. Yani arıtmayı yaptıran kişi bir an önce çalışsın isteyecek. Ama bununla ilgili mevcut bir süre yok.
 
Üst