• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık taşıma lisansı SRC5'li Şoför

Sevde Poyraz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Haziran 2011
Arkadaşlar merhaba,

Araç lisansı ve tse almadan önce src 5'li şoför gerekiyor. Bu şoförün sigortalı olması zorunluluk mudur ?
 
Merhabalar, araç lisansı alabilmeniz için aynı zamanda firmanız için atık taşıma lisansı almanız gerekiyor ve ilgili şoförün adı o lisans belgesinde geçmek zorunda. Bu sebeple şoför, firmanın sigortalı çalışanı olmak durumunda.
 
Son düzenleme:
Merhaba,
K2 belgesi sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak araçlara veriliyor.(ticari bir taşımacılık yapmacak)
Melike hanımın bahsettiği atık taşıma lisansı ile ilgili
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ini inceleminizi öneririm. Burada tehlikeli atık taşıma lisansı ile lisanslı araç için gerekli bilgiler mevcut.
 
merhabalar, atık yağ taşıyacak araçlar için tehlikelilik özelliklerine göre etiketleme yapılacak. bunların eskisi gibi turuncu mu olması gerekir. yoksa değişen piktogramlar mı kullanılır.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26.5 KB · Görüntüleme: 8
teşekkür ederim. orada 'ile' deyip ayırdığı için yeniler olabilir mi diye düşündüm. ama turuncu yaptıralım
 
@Evin Ersoy Bildiğim kadarıyla araçlarda turuncu devam ediyor. Maddelerin etiketlenmesi yapılırken yeni (beyaz ) etiketlere geçildi.
Ama emin olmak için bakanlığa da danışabilirsiniz Mevcut yönetmelik ibaresini ilettim. :)
 
Üst