• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık yağ beyanı

Levent Yavuz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ekim 2013
Atık yağ beyanını , tehlikeli atıklardan ayrı olarak mı yapıyoruz.

atık yağ beyanı yapılacak bir link bulamadım ben arkadaşlar .

birde ocak ayı sonuna kadar yapılması gerekiyormuş.

yardımcı olabilirmisiniz çok acil
 
Şubat ayı sonuna kadaar beyan zamandıır
2013 yılında tesisinizde oluşan ve uatf karşılığında verdiğiniiz (stokda varsa yazsanız iyi olıur ) atık yağların beyanını kapsar. Atık Yağların Kontrolü yönetmeliğinde Ek-2 yı ıl çevreye doldurup göndermeniz işlemidir.
Yönetmeliğin okumanız size daha iyi yol gösterecektir.
kolay gelsin
 
Levent Bey, atık yağ beyanını bulunduğunuz ilin çevre ve şehircilik müdürlüğüne elden teslim ediyorsunuz.Atık yağ beyanı için şubat ayı sonuna kadar süreniz vardır.Atık Yağ Beyan formu ektedir. İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • atik yag beyan formu.doc
    86.5 KB · Görüntüleme: 59
atık yağ oluşmamış ise yine de bu formu doldurup gönderelim mi, tabs ta yok diye beyan ettik, birde atık yağ beyanını da yok diye beyane dip desteklemek gerekir sanırım..
 
Üst