• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

atık yağ yakma tesisi

Mustafa Parlayıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Temmuz 2009
Burdur da bulunan Çİmento fabrİkasinda atik yaĞ yakmak İstİyoruz. Bunun İÇİn neler yapmam gereklİ. Tesİste dÖner firini isitmak İÇİn fuel-oİl kullaniliyor sİstem deĞİŞİklİĞİne gİtmeden atik yaĞi kullanabİlİr mİyİz? Bu sorularima cevap verİrsenİz sevİnİrİm :)
 
Cevap: atık yağ yakma tesisi

evet izin ve lisansların alınması lazım fakat sistem değişikliğine gitmem gerekir mi yoksa kendi sistemimle devam edebilir miyim?
 
Cevap: atık yağ yakma tesisi

Kesinklikle yakıt besleme sistemi modifiye edilmeli ve kullandığınız mevcut yakıtın numarasına göre yaksa sistemide modifiye gerektirebilir. konu ile ilgili en net bilfiyi daha önce bu konuda lisans almış firmalarda çalışan Çevre Mühendisleri ile görüşebilirisiniz.
 
Cevap: atık yağ yakma tesisi

Ayrıca konuyla alakalı olarak Tubütak umenin Atık yağ çalıştayı bu sene ikincisi yapılsı burada atık yönetimi hiyerarşisi kapsamında atık yağların geri kazanılabilir olduğu yakılmaması gerektiği züerinde de duruldu ve geri kazanımcılar ile çimentocular arasında baya bi sıkıntı olmuş. bilginize sistemin geleceğini de düşünerek hareket etmenizi öneririm malum burası türkiye, bir yönetmelikle nasıl r enk parametresi koyup tesisileri aylık 50-100 binlerce lira kimyasal harcaması yaptırılabiliyorsa, sizi sistemi değiştikten sonrada : olmaz ama genede fayda var.
 
Üst