• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Taslak Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği - Yönetmelik Taslağı

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
5 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı ektedir. Mevcut yönetmelik ile karşılaştırma ve taslak özeti önümüzdeki günlerde yine bu başlık altından paylaşılacaktır.

Güncel yönetmelik:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Görüş bildirme formu:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



CMNet Mevzuat Grubu.png
 

Ekli dosyalar

  • Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı.DOCX
    186.2 KB · Görüntüleme: 149
merhabalar arkaddaşlar İlgili yönetmelik teknik anlamda çok isabetli olmuş tabii olarak birkaç eksikleri var.
Fakat mevcut firmaların para kazanmasını engelleyen ! (hatta %80-90 firmanın kapanabileceği) ileri ki süreçlerde bir kaç firmanın bu atık yağ geri kazanımı konusunda tekelleşeceği gibi bir durum söz konusu oluyor.Özellikle bilecikteki tayraşın kurmakta olduğu atık yağ geri kazanım tesisinin bu yıl sonunda yada önümüzdeki yıl faaliyete geçebileceği düşünülünce zamanlamanın manidar olabileceği görülmektedir.
 
Merhabalar , bu taslak ile ilgili sanırım petder tekel olmaktan çıkartılmış oluyor bunun gibi gözünüze çarpan hususlar nelerdir? birde atık yağ geri kazanım tesisleri için bu taslağın ne gibi bir artısı olur
 
Atık yağ beyanının kaldırılması ve yeni gruplandırma dikkatimi çekmişti. Hala detaylı incelemek nasip olmadı. :rolleyes:
 
Üst